• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/b92

03.04.2020

08:53

VAŽNO! NOVO RADNO VREME MARKETA ZA VIKEND! Vlasti u Beogradu donose važnu odluku uoči NOVE ZABRANE KRETANJA!

Beograd

VAŽNO! NOVO RADNO VREME MARKETA ZA VIKEND! Vlasti u Beogradu donose važnu odluku uoči NOVE ZABRANE KRETANJA!

Podeli vest

Prodavnice u Beogradu neće raditi nedeljom, osim za penzionere od 4 do 7 ujutru. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić kazao je da će Gradski štab danas odrediti novo radno vreme prodavnica u skladu sa novim merama koje je donela Vlada Srbije, a tiču se zabrane izlaska subotom od 13 časova do ponedeljka u 5 ujutru

 

Kako je kazao, s obzirom da je nedeljom restrikcija izaska potpuna, ni prodavnice neće raditi, izuzev između 4 i 7 ujutru kada će penzionerima biti omogućeno da obave kupovinu.

- Što se tiče subote, radno vreme je već pomereno za 13 časova, tako da će same radnje odlučivati da li će skratiti rad, zavisno od toga koliko im treba vremena da svoje zaposne prevezu do kuća", kazao je Vesić - gostujući na televiziji Prva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 4 godine

Promenjeno je.... Subota od 4 do 7 za penzionere...

Pera Daponja

pre 4 godine

Dobro je sto se stite penzioneri . U Svedskoj skoro svi u starackim domovima u Stokholmu zarazeni i tek im predstoji najgore

8558 twitter naloga

pre 4 godine

Penzioneri su naši najverniji glasači! Zaštitimo ih!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set