• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.04.2020

18:40

(FOTO) U BEOGRAD STIGLO 500.000 MASKI! Vesić donirao medicinsku opremu "Studenici" u Kraljevu!

Beograd

(FOTO) U BEOGRAD STIGLO 500.000 MASKI! Vesić donirao medicinsku opremu "Studenici" u Kraljevu!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić donirao je medicinsku opremu zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu

Vesić je novinarima rekao da je uz pomoć prijatelja obezbedio rukavice, maske i dezinfekciona sredstva za zdravstvene ustanove u svom rodnom gradu, jer kako kaže, tokom vanrednog stanja svi treba da pokažemo da smo solidarni.

"Moji prijatelji i ja smo obezbedili da zdravstveni centar ''Studenica'' u Kraljevu , opšta bolnica i sve zdravstvene ustanove dobiju od nas kao lični poklon po 10.000 maski i rukavica i 500 litara dezinfekcionih sredstava, kako bi i oni mogli da se bore sa korona virusom", rekao je Vesić.

Foto: Informer.rs

Uveren je, kaže, da svi treba da pokažu da možemo da pomognemo jedni drugima.

"Bolnici u Kraljevu su bile potrebne ove maske i rukavica i srećan sam što su prijatelji koje sam pozvao, odazvali na poziv i kupili ovu opremu", rekao je Vesić.

On je rekao i da je imao lični motiv za donaciju, zbog toga što je njegova majka godinama bila zaposlena u zdravstvenom centru u Kraljevu, kao i da ga je ona zamolila da nađe način da pomogne njenim kolegama.

Foto: Informer.rs

"Želim mnogo sreće svim lekarima, sestrama i osoblju koje radi u Kraljevu. Naše misli su sa njima, kao i sa zdravstvenim radnicma i farmaceutima u Beogradau. Svi oni su na prvoj liniji fronta i svi smo ponosni i sreći što ih imamo i što rade važan posao, a to je da sačuvaju naše stanovnike od epidemije", naveo je Vesić.

On je podsetio da su prema Beogradu bili soldiarni Kinezi, privrednici koji žive i rade u glavnom gradu, koji su poklonili 150.000 maski, više hiljada zaštitinih odella i preko 100.000 rukavica.

Foto: Informer.rs

"U međuvremnu Beograd je nabavio maske, danas nam stize 500.000. Zaštitnom opremom obezbedili smo sve službenike Skupštine grada i sve službe koje su neophodne za funkcionisanje grada", zaključio je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set