• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2020

09:12

(VIDEO) U PONEDELJAK ISPRED STAROG DVORA KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Vesić: Ovo će biti prvi u seriji koncerata pod nazivom BEOGRAD POBEĐUJE!

Beograd

(VIDEO) U PONEDELJAK ISPRED STAROG DVORA KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Vesić: Ovo će biti prvi u seriji koncerata pod nazivom BEOGRAD POBEĐUJE!

Podeli vest

U ponedeljak, 20. aprila, u 18 sati, ispred Starog dvora biće održan koncert Željka Joksimovića, koji će građani moći da prate onlajn, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

 

Taj koncert, prvi je u seriji koncerata pod nazivom ”Beograd pobeđuje", koji će biti organizovani svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati u Skupštini grada Beograda, rekao je Vesić za RTS.

- Zahvaljujemo našem velikom umetniku Željku Joksimoviću zato što će svojim koncertom ispred Starog dvora otvoriti seriju koncerata - rekao je Vesić.

On je istakao da se ovim koncertima šalje snažna poruka iz Beograda da smo u borbi sa epidemijom zajedno sa ostalim zemljama sveta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobediti u ovo borbi.

 

 

Joksimovićev koncert u ponedeljak građani mogu da prate putem linka live.beograd.gov.rs kao i na programima RTS 2, Studio B i K1. Vesić je rekao i da će "u danima uskršnjih praznika, ulice Beograda biti prazne jer se svi borimo da pobedi život".

- Zato ostanimo kod kuće, čuvajmo sebe i druge. Borimo se i pobedićemo. Od ponedeljka borimo se i pesmom - rekao je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set