• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

20.04.2020

18:47

DEVOJKA JE KRIVA, IZBACILA ME NA ULICU, JA NEMAM GDE! Evo na koje sve načine se građani pravdaju KADA PREKRŠE POLICIJSKI ČAS!

Beograd

DEVOJKA JE KRIVA, IZBACILA ME NA ULICU, JA NEMAM GDE! Evo na koje sve načine se građani pravdaju KADA PREKRŠE POLICIJSKI ČAS!

Podeli vest

Mladić kog su zatekli na sred ulice u 22 sata rekao im je da ga je devojka izbacila iz stana posle svađe i da nema gde. Ova svađa skupo ga je koštala

- Beograđani poštuju policijski čas, ali ima pojedinaca koji ga krše, pa potom pokušavaju da se "izvade" na razne način kako bi izbegli visoke novčane kazne. Gledaju da prođu na neku foru, sentimetalnost, a neki "hvataju" i na decu. Svako veče naslušamo se raznih priča građana koji naprave prekršaj, a ima i šaljivih situacija kao recimo ona sa mladićem kog smo zatekli usred noći na ulici. Rekao nam je da ga je devojka izbacila iz stana posle svađe i da nema gde... - rekao je jedan od policajaca i dodao:

Foto: Tanjug

- Vozači uglavnom imaju dozvole, a oni koji je nemaju hvataju na sentimentalnost. U jedan sat iza ponoći objašnjavaju da su morali da ostave decu kod bake i deke. Uglavnom se vade na decu. Retko kada su drski i bezobrazni, gledaju da prođu na neku foru - kaže policajac Pavlović, dok je zaustavljao prvi automobil na mostu. Prisećajući se jedne intervencije kaže da su nedavno oko 22 sata na ulici zatekli mladića kog je devojka nakon svađe izbacila iz stana.

Kako je istakao, ova svađa ga je skupo koštala.

Foto: Tanjug

- Rekao nam je: " Brate rasparava je krenula oko 13 sati i to oko sira. Posvađali smo se oko toga da li je sir proizvod fermentacije mleka! Izbacila me iz stana i nemam gde da odem" - rekao je kroz smeh naš sagovornik i dodao je mladić skupo platio ovu svađu. Sa Gazele otišli smo na takođe pustu Autokomandu, i tu smo se uverili da policija proverava sve vozače.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set