• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2020

11:15

(VIDEO) DUBINA BAZENA BIĆE SMANJENA, BIĆE BEZBEDNIJI Vesić obišao radove na bazenima Taš, završetak 30. juna

Beograd

(VIDEO) DUBINA BAZENA BIĆE SMANJENA, BIĆE BEZBEDNIJI Vesić obišao radove na bazenima Taš, završetak 30. juna

Podeli vest

Zamenik gradonačenika Beograda Goran Vesić obišao je danas radove na bazenima Tašmajdan i najavio da će oni biti završeni 30. juna.

Vesić je istakao i da se Beograd ubrzano sprema za normalizaciju života, a jedan od planova koji je grad imao jeste rekonstrukcija najačuvenijeg bazena Tašmajdan.

"Pošto smo završili rekonstrukciju stadiona, "Pionira", na red je došao i bazen. Posao smo počeli 10. marta, nešto pre uvođenja vanrednog stanja i nismo ga nijednom prekidali", rekao je Vesić.

Foto: Informer

Prema njegovim rečima, kompletan prostor će biti uređen, a biće napravljeno novo prohromsko korito.

"Ono što je zanimljivo biće smanjena dubina bazena, koja neće biti 4,8 metara već dva metra, što će i dalje omogućiti da se održavaju sva velika takmičenja, ali će on biti lakši za čišćenje, bezbedniji", rekao je Vesić.

Foto: Informer

Dodao je da je srećan što nijedno gradilište Beogradu nije stalo.

"Kako je uvedeno vanredno stanje i kako su sa radom prestali sportski centri, mi smo počeli da radimo i unutrašnji bazen, čiji su radovi bili planira za nešto kasnije tokom leta. Tako ćemo završiti i unutrašnji bazen i 30. juna ovde ćemo biti na otvaranju sezone, u potpuno novom i preuređenom bazenu", rekao je Vesić.

Foto: Informer

Na taj način se, kaže, pokazuje kako se Beograd uređuje i kako se priprema za normalizaicju života.

Vesić je podsetio da su na potezu oko Tašmajdana do Takovske ulice rekonstrulisani Prva gimnazija, stadion, Palilulska pijaca...

"Mislim da ne postoji deo Beograda u kojem je više urađeno poslednjih godina nego što je ovde. Pokazujemo da se svaki deo grada menja. Ovo nije važno samo za Palilulu, već i za sve Beograđane i zato ćemo 30. juna dočekati građane na potpuno uređenom bazenu", zaključio je Vesić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set