• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2020

10:09

POSLE SVETLEĆIH LOPTI, SAD JOŠ I OVO! Pogledajte šok prizor na nebu iznad Beograda tokom policijskog časa! (VIDEO)

Beograd

POSLE SVETLEĆIH LOPTI, SAD JOŠ I OVO! Pogledajte šok prizor na nebu iznad Beograda tokom policijskog časa! (VIDEO)

Podeli vest

Šta je sad ovo?!

Jedan Beograđanin snimio je neobičnu pojavu koja se sinoć videla na nebu iznad naselja Medaković.

Foto: Printscreen

On je snimak objavio na svom Fejsbuk profilu, uz pitanje "Šta je ovo?". Naime, na snimku se vidi svetleći četvorougao iznad jedne kuće.

 

 

U komentarima su se pojavile optužbe da je reč o montaži, a autor videa tvrdi da je sve autentično.

Podsetimo, ovo nije prva neobična pojava na nebu iznad Srbije, već nekoliko dana se mogu primetiti svetleće lopte, opširnije o tome čitajte OVDE

Međutim, za razliku od prethodnih, pojava snimljena na nebu je četvorouganog oblika. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Glupo

pre 3 godine

Glup naslov, glup pokusaj snimanja videao... ok je da se narod zabavlja, ali ovo stvarno vredja inteligenciju svakog ko ume sam sebi da odgovori na pitanje: kako to da se snimak NLO snima uvek bojlerom a ne nekim kvalitetnim telefonom i kako to da niko na celom naselju Medakovic nije ovo video vec samo jedan covek koji ima najgoru kameru u istoriji covecanstva. Pozdrav

Lala iz Banata

pre 3 godine

Пажљиво гледајте...Трансформацију енергије високофреквентног таласног кретања у јасан лик...? Чији је то лик...? ( У десном доњем углу ромбоида)..."Ватрене кугле" овакве исте имате на фрескама српских манастира...Пре 600 година Срби су их виђали ( тада није било никакве камере) па су их насликали...!? Виђане су најчешће изнад Рудника... Да ли је Рудник - древна пирамида...?

Mario Sarafciger

pre 3 godine

Ovakvih svetleci Lampiona pun je Tajland i okolne drzave

kiza

pre 3 godine

Auuuuu što klinče zna Engleski,mora da porodica puca od ponosa.Možda socijalni radnici da svrate malo da se informišu o porodici.

mirno spavajte

pre 3 godine

Oštećen veštački satelit (verovatno jedan iz grupe od 60 nedavno lansiranih Starlink satelita za globalni internet Ilona Maska) koji se zapalio u niskoj orbiti Zemlje (i usijao pošto u svemiru nema vazduha da bi goreo sa plamenom). Telekomunikacioni sateliti su pravilne "kockice" uglavnom dimenzija 1-2 m i na ovoj slici se vidi tačno da je oštećen u uglu, verovatno od nekog udarca (od svemirskog otpada, mikrometeora ili drugog satelita). Nema razloga za strah.

milosobilic1389

pre 3 godine

To sigurno nije satelit...!! Visokofrekventna energija koja se tranformiše...Imate na freskama pre 600 godina - naslikano TO ISTO...!? A tada nije bilo SATELITA, zar ne ?

SSS

pre 3 godine

Nije laznjak ali je kineski balon-lampion, kako hocete, ima da se kupi kod kineza, ali prva pomisao na WTF mi je bila da snimak nije nas, ali kad rece OMG , rekoh sigurno nije nas, ali kad se oglasi na slabom materjem i kad tata promrmla.....nije bilo sumnje.....

Vlada

pre 3 godine

Projekat Blue Beam ce se uskoro sprovesti.Ovo je samo jedna od proba pre konacne prevare.

Olja

pre 3 godine

Ja sam sinoc na nebu iznad Cvetka videla istu onu cudnu pojavu kao sa ovog snimka.. Potpuno isto..Ne znam sta je, ali pretpostavljam da je nesto u vezi 5G mreze..

Predrag

pre 3 godine

Koji glupi komentari. Radi se o dronu stelt tehnologije koji isijava i upija radarske zrake. Iz Crne Gore dolaze. Nato vas nadzire djaba vam migovi. Sto ne poleti neki u susret. A sta ako pripuca ? Pitajte Vulina sto nista ne preduzima.

Avatar

pre 3 godine

Pre 40-ak godina iznad Sarajeva se pojavio slican nlo. Pricali su cak da je duze vreme stajao iznad Igmana. Kazu da su o njemu sluzbenu zabiljesku sastavili oficiri iz vojne skole u Rajlovcu,koji su ga posmatrali. Opisivali su ga kao "crveni nlo oblika dijamanta"...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set