• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

29.06.2020

17:59

DIVLJAŠTVO U ZEMUNU! Putnik pokušao da uđe u autobus bez maske, šofer mu nije dozvolio, A ONDA JE KRENULO BRUTALNO ŠUTIRANJE I UDARANJE!

Beograd

DIVLJAŠTVO U ZEMUNU! Putnik pokušao da uđe u autobus bez maske, šofer mu nije dozvolio, A ONDA JE KRENULO BRUTALNO ŠUTIRANJE I UDARANJE!

Podeli vest

Vozač GSP koji je vozio autobus 707 napadnut je danas oko 15 časova, u Zemunu, piše portal Novosti. Incident se dogodio kod Saobraćajne škole, na autobuskoj stanici Zemun - Gornji grad, kada je jedan građanin hteo, bez zaštite, da uđe u vozilo. Kada mu to šofer nije dozvolio primenio je silu, povredio čoveka i oštetio vozilo

Događaj je opisala Beograđanka, očevidac, koja je snimila deo incidenta.

- Vozač je otvorio prvo prednja vrata kako bi desetak ljudi ušlo, a zatim ostala vrata da bi putnici koji žele mogli da izađu. To je iskoristio jedan muškarac bez maske i ušao - opisuje vidno uznemirena žena. - Vozač je ustao sa svog mesta i krenuo ka sredini autobusa. Obratio se putniku bez zaštite rečima "Pa daj čoveče nemoj me praviti budalom, je l' treba otkaz da dobijem"?

Prema rečima sagovornice, muškarac je izašao iz vozila i krenuo da vređa, psuje, šutira autobus i torbom koju je nosio udara autobus. Na to je vozač došao do prednjih vrata i rekao mu da ne lomi i ne šutira. Čuvši te reči muškarac kao da je podivljao, počeo je kroz otvorena prednja vrata da šutira i udara vozača!

- U jednom momentu je stvarno izgledalo da će se opasno potući, starija gospođa je prva prišla i počela da brani vozača. Prišla sam i ja, dok je ovaj divljao kao mahnit, okrenula sam mu leđa nadavši se da ipak neće smeti da me udari s leđa. Tu se on zaustavio, a onda se začula lomnjava. Odvalio je retrovizor meni iznad glave i pobegao.

Vozač se, prema njenim rečima tresao, pozvao je policiju.

- Pitala sam ga da li je dobro, a on je rekao putnicima da izađu iz autobusa, jer je oštećen. Dok smo mi nastavili dalje, neko je prokomentarisao "evo je policija, i to marica, ali džaba kad je ovaj pobegao" - rekla nam je žena.

SAOPŠTENjE GSP: DVA INCIDENTA!

 

Iz dispečerskog centra GSP potvrdili su "Novostima" da se incident dogodio i da je vozilu odvaljen desni retrovizor. Rečeno nam je da se na autobuskoj liniji 27E danas oko 13.50 časova na stajalištu kod Cvijićeve ulice dogodio još jedan incident, kada je vozač pokušao da spreči jednog putnika da bez maske uđe u vozilo javnog gradskog prevoza. Iz GSP kažu da je da je u pitanju verbalni sukob, da je posle incidenta vožnja nastavljena, te da policija nije intervenisala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zzz

pre 3 godine

u normalnim zemljama u autobusu stoji obavestenje da je kazna 3 godine zatvora za napad na vozaca. ne samo sto pise vec se i primenjuje. kod nas vlada BEZAKONJE!

Maxmen

pre 3 godine

Bravo za putnike,imaju svi mobilne telefone a niko da snimi nasilnika?pa da policija lakse obavi posao.

Dragan

pre 3 godine

A štetu će da plati? I da se malo smiri u Padinjaku, bar do zime. Važno je samo da nesme niko da dira advokate. To je onda veliki zločin. E, velike bruke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set