• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.07.2020

09:33

ČINIMO SVE DA BEOGRAD NE ODE U KARANTIN! Vesić: Ukoliko se situacija pogorša, PRIMENIĆEMO DRASTIČNIJE MERE!

Beograd

ČINIMO SVE DA BEOGRAD NE ODE U KARANTIN! Vesić: Ukoliko se situacija pogorša, PRIMENIĆEMO DRASTIČNIJE MERE!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da se čini sve da Beograd ne ode u karantin zbog velikog broja zaraženih virusom korona, ali i naveo da će morati da se primene drastičnije mere, ukoliko se situacija pogorša.

"Ne bih spekulisao sa tim da li će Beograd ići u karantin ili ne. Mi sve činimo da Beograd ne ide u karantin, činimo sve da Beograd zaista izađe iz ove situacije sa zaraženim ljudima tako što će se taj broj smanjiti", rekao je Vesić u uključenju za TV Prva.

Upitan o pisanju štampe da Beograd ide u karantin idućeg vikenda, Vesić kaže da karantina neće biti, ukoliko se budemo pridržavali svih mera zaštite i ukoliko se smanji broj zaraženih.

"Uvek postoji ta mogućnost da, ukoliko se situacija pogorša, naravno, moraćemo da primenimo drastičnije mere", rekao je zamenik gradonačelnika.

Na navode da je jedna od tih drastičnijih mera "zaključavanje" Beograda uveče od 23 sata do sedam časova ujutru, Vesić kaže da je to možda moguće samo pod uslovom da se situacija ne poboljša.

Foto: printscreen TV Prva

Prema njegovim rečima, umesto žurki po klubovama, sada se posle 23 sata prave privatne žurke, organizovano se iz Beograda posle 22 sata ide u Novi Sad na žurke.

Zamenik gradonačelnika je rekao da deo mlade populacije očigledno ne razume u kakvoj se opasnosti nalazi i naveo da je bio u jednoj od bolnica u kojoj je video ljude od 20 godina koji su u teškoj situaciji.

"Ne mogu da shvatim da ne mogu da razumeju da su i oni izloženi. I pored apela i dalje imate ljude koji organizuju žurke kao da se ništa ne dešava. Za takve ljude nemate drugog načina osim oštre sankcije, jer je očigledno to jedini jezik koji oni razumeju", rekao je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set