• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.08.2020

08:38

PRILAGODITE BRZINU KRETANJA USLOVIMA NA PUTU! Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

Beograd

PRILAGODITE BRZINU KRETANJA USLOVIMA NA PUTU! Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

Podeli vest

Putevi Srbije saopštili su danas da se saobraćaj na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje "Orlovača", odvija usporeno


Učesnici u saobraćaju trebalo bi da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Na auto-putu E-763, Lajkovac - Preljina, kod isključenja za Ljig, u smeru ka Preljini, došlo je do kvara teretnog motornog vozila.

Na auto-putu E-70, petlja "Sremska Mitrovica" - petlja "Ruma" u blizini nadputnjaka Voganj, u smeru ka Beogradu, od 7. avgusta traju radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu.


Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, u smeru ka Beogradu.

Na auto-putu E-75, petlja Merošina - petlja Niš jug, traju radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova za saobraćaj zatvorena leva kolovozna traka, smer Leskovac - Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Na putu Mladenovac - Smederevska Palanka, Selters banja nadvožnjak (gradski deo) izvode se radovi na frezovanju i presvlačenju kolovoza (drž. put II A reda broj 147).

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac državni put I B reda broj 25, Selters banja - nadvožnjak Drapšin.

Na petlji "Leskovac centar" - Leskovac (Vlasotince), u blizini mesta Pečenjevce traju radovi na presvlačenju manjih deonica finišerom, uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je auto-put E-75, petlja "Vlasotince".

Na naplatnoj stanici Požarevac, na naplati, nema više zadržavanja vozila. Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set