DOBRI SU I TURSKI I SARAJEVSKI I LESKOVAČKI, ALI BEOGRADSKI SU - ZAKON! Moja azbuka Beograda otkriva vam kako se prave najbolji ćevapi na svetu!

printscreen

11:00 Beograd 1

tvin | 30. 10. 2020.

DOBRI SU I TURSKI I SARAJEVSKI I LESKOVAČKI, ALI BEOGRADSKI SU - ZAKON! Moja azbuka Beograda otkriva vam kako se prave najbolji ćevapi na svetu!

Ćevapćići originalno nisu sprsko jelo, ali toliko dugo su već deo naše tradicionalne kuhinje da ih sa pravom smatramo svojim specijalitetom

Uostalom, u celom svetu se zna - u Srbiji moraju da se probaju rakija i "čevapčiči". 

Emisija Moja azbuka Beograda provešće vas kroz Skadarliju, mesto gde se prave najbolji ćevapi u gradu, a majstori nekih od najboljih kafana uputiće vas u svoje tajne pripreme ovog jednostavnog i preukusnog specijaliteta.

Svoj recept za ćevape dao nam je i poznati kuvar Raša Vlačić koji nam je i otkrio šta je najvažnije da bi ćevap bio pravi beogradski!



Nišlija

30.10.2020. 12:20

Samo bre sanjajte. To može samo da kaže neko ko nije probao naše s jug


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.