• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/mondo

06.11.2020

19:02

UVODE SE NOVE MERE SAMO ZA BEOGRAD?! Tiču se klubova i restorana, EVO ŠTA NAS OČEKUJE!

Beograd

UVODE SE NOVE MERE SAMO ZA BEOGRAD?! Tiču se klubova i restorana, EVO ŠTA NAS OČEKUJE!

Podeli vest

Najavio je da će naredni sastanak Kriznog štaba biti početkom sledeće nedelje

Gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić gostovao je na RTS-u gde je govorio o potencijalnim novim merama za grad Beograd.

Na pitanje voditeljke da li Beograd ima u planu uvođenje novih mera, odgovorio je:

- Jedna od sugestija bila je da se insistira na manje glasnoj muzici u klubovima i restoranima. Doktor Kon je o tome već govorio. Na taj način bi bilo omogućeno da se manje glasno govori što bi smanjilo širenje virusa. To je jedna od stvari na kojima sam ja još ranije insistirao, Ali to je samo jedna u spektru sugestija i mera - rekao je Radojičić i ocenio da epidemiološku situaciju mogu značajno da poprave novi propisi po kojima komunalna milicija može naplaćivati mandatnu kaznu na licu mesta onima koji ne poštuju mere i na 72 sata zatvoriti lokale koje krše propise.

Foto: Informer/Marko Đoković

Najavio je da će naredni sastanak Kriznog štaba biti početkom sledeće nedelje.

Upitan da li Krizni štab jednoglasno usvaja preporuke, gradonačelnik Beograda je rekao da ne zna da je neko od članova do sada bio “izuzet” od bilo koje donete odluke. Izneo je da se na sednicama tog tela iznose različiti argumenti u cilju zaštite zdravlja ljudi i očuvanja zdravstvenog sistema.

NAJVEĆI BROJ ZARAŽENIH U BEOGRADU DO SADA! Ovo je presek po gradovima!

Krizni štab je danas predložio da broj osoba koje mogu da se okupljaju na otvorenom i zatvorenom prostoru ubuduće bude smanjen sa 30 na pet ljudi, kao i da predstojeći “mini raspust” povodom državnog praznika važi i za učenike srednjih, a ne samo osnovnih škola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prvoslav

pre 3 godine

Ovo ti je lud i zbunjen, smanjite muziku neće biti korone ko koga ovde j... Dalo ovde ima neko normalan u krizom stabu. J... VAS onaj ko vas skupi.

Prvoslav

pre 3 godine

Za kolko oktava se smanjuje muzika. KO ovde koga zeza jel ovaj tekst prvoaprilska šala

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set