• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.11.2020

14:02

OTVOREN NOVI VRTIĆ U SURČINU! "Paun" će moći da primi 250 mališana!

Beograd

OTVOREN NOVI VRTIĆ U SURČINU! "Paun" će moći da primi 250 mališana!

Podeli vest

Sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak i predsednik Opštine Surčin Stevan Šuša otvorili su danas novi vrtić ,,Paun” u Surčinu koji će moći da primi 250 dece

Mališani sutra kreću u novi vrtić u čiju je adaptaciju Grad Beograd uložio oko 60 miliona dinara.

- Bitno je i da u uslovima epidemije investicije ne stanu. Novi vrtić je korak dalje ka ukidanju liste čekanja u Beogradu, u Surčinu je više neće biti za roditelje u prioritetu - rekao je Gak.

On je istakao da je dolaznost u beogradskim vrtićima zbog koronavirusa smanjena i iznosi oko 42 odsto što je, kako je rekao, dobro, jer u vrtiće u ovim uslovima dolaze samo oni koji ne mogu da rade od kuće.

Foto: pexels.com

Stevan Šuša istakao je da je značaj još jednog vrtića za opštinu ogroman te da je ovo drugi vrtić u Surčinu otvoren u poslednjih godinu dana.

- U planu imamo izgradnju još jednog novog vrtića, za šta su Opština i Sekretarijat već pokrenuli inicijativu čime će potrebe Opštine za vrtićima biti potpuno zadovoljene - rekao je Šuša.

Novi vrtić ima 920 metara kvadratnih, reč je o adaptaciji nekadašnje škole koju je finansirao je Sekretarijat za investicije, dok je Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu finansirao opremanje objekta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set