• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.01.2021

15:19

BEOGRAD NE PAMTI OVAKO TUŽNU SCENU! Pas nepomično u snegu danima čeka preminulog vlasnika!

Beograd

BEOGRAD NE PAMTI OVAKO TUŽNU SCENU! Pas nepomično u snegu danima čeka preminulog vlasnika!

Podeli vest

Fotografija koja kruži društvenim mrežama rastužila je mnoge, a na njoj se nalazi pas koji čeka svog preminulog vlasnika da se vrati kući

Vučjak nepomično stoji na krovu u Beogradu u isčekivanju svog najboljeg prijatelja, vlasnika koji je preminuo pre oko nedelju dana, a fotografiju je na Tviteru objavila jedna komšinica. 

- Komšija koji je živeo sam sa vučjakom umro je pre oko nedelju dana. Vučjak je ostao sam, pogledajte ga pre 10 minuta na krovu u sklopu kućice gde su živeli - napisala je korisnica društvene mreže Tviter.

 

 

Ovo nije prvi put da pas nakon smrti vlasnika, pati i čeka da se on vrati, pa je upravo tako i nastao film "Hačiko" koji je prikazao večnu ljubav čoveka i životinje. 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

Američka poslovica glasi: "Ako želiš prijatelja - nabavi psa!" U današnjem svetu punom infatilnih egoista, mizantropa, mafijaškog ološa, nekulturne bagre, drčnih a poluobrazovanih politikanata, ..., ovo je nešto pogađa i dušu i glavu; postavljajući jedno prosto pitanje: Gde smo mi svi to zalutiali, kada se divimo jednom psu, koji samo zna da voli - bezuslovno....

Maks

pre 3 godine

To neko ko nije preziveo i doziveo ljubav izmedju coveka i psa taj nikad nece razumeti koliko su to divmna bica . Ta ljubav njihova prema nama je bez vremenska .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set