• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

10.03.2015

12:08

HIT! Uskoro internet u avionima "Er Srbije"

Društvo

HIT! Uskoro internet u avionima "Er Srbije"

Podeli vest

Putnici u avionima kompanije "Er Srbija" uskoro će moći da koriste bežični internet, najavio je generalni direktor ove kompanije Dane Kondić

Slobodni pristup internetu će putnicima omogućiti besplatan pristup filmovima, TV programima, muzici, ali i uslugama mobilne telefonije kao što su SMS i MMS poruke, u avionima kompanije Er Srbija.

To, međutim, nije sve što spremaju iz ove kompanije. Naime, predviđeno je i predstavljanje poslovnog salona (business lounge) na aerodromu “Nikola Tesla”. Iz ove kompanije takođe najavljuju da će specijalni poslovni salon na aerodromu “Nikola Tesla” imati bar, prostoriju za obroke sa švedskim stolom, dnevni boravak, tuševe, zasebni VIP salon, prostoriju za molitve i poslovni centar.

Salon će moći da ugosti do 80 osoba, a sve prostorije će, kako se najavljuje u januarskom izdanju magazina “Elevate”, biti u“jedinstvenom srpskom stilu sa svim elementima brenda "Er Srbija”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija