• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.03.2015

12:53

ROZE TRKA NA ADI protiv raka dojke!

Društvo

ROZE TRKA NA ADI protiv raka dojke!

Podeli vest

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, u cilju podizanja svesti javnosti o značaju prevencije ove opake blesti, u subotu 21. marta sa početkom u 12 časova na Adi Ciganliji, biće održana druga po redu "Roze trka"

"Pink run" je rekreativna sportska manifestacija koja se održava širom sveta kao podrška obolelim ženama, od koje, samo u Srbiji godišnje umire 1.600 žena. Ove godine Roze trka i tradicionalna kružna trka oko savskog jezera Ada i zdravlje su spojene u jedan događaj.

Start i cilj trke je kod restorana Jezero gde će se obaviti prijavljivanje učesnika od 10:30 do 11:50h. Na trci ili šetnji, koja će se odvijati na kružnoj stazi oko savskog jezera, imaju pravo učešća svi oni koji na taj način žele da pruže podršku i pomoć našim majkama, sestrama, ćerkama ili prijateljicama obolelim od karcinoma dojke.  

Prateći muzičko-zabavni program na bini počinje u 11:00h . U programu će nastupiti poznati umetnici kao i veliki broj javnih ličnosti iz sveta kulture i sporta.

Trka je humanitarnog karaktera i prikupljena novčana sredstva će biti usmerena za finansiranje programa edukacije Udruženja žena obolelih i lečenih od karcinoma dоjke "Budimo zajedno". 

Za sve učesnike trke poželjna je sportska opremena ili neko obeležje u roze (pink) boji.

Za najuspešnije takmičare su predviđeni pehari i medalje a za sve učesnike zahvalnice i pokloni od donatora trke.

Organizator trke je Fondacija Natalis u saradnji sa AK 21 Maj a pod pokroviteljstvom Ade Ciganlije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija