• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.04.2015

17:02

ČUČKOVIĆ: Obrenovac spremno čeka padavine!

Društvo

ČUČKOVIĆ: Obrenovac spremno čeka padavine!

Podeli vest

Rekonstrukcija nasipa Čikovac u Velikom polju kod Obrenovca je završena, a predsednik te opštine Miroslav Čučković izjavio je danas da je nasip sada jači nego ranije jer je izgrađen od kvalitetnijih materijala, saopštila je danas ta opština

Čučković je rekao da je stanje odbrambenih linija u Obrenovcu vraćeno na nivo iz 2014. godine.

- Ono što je karakteristično za sistem odbrane u Obrenovcu jeste to da smo poboljšali i sistem unutrašnjih voda sa dodatnim pumpama na fekalnim crpnim stanicama kako bismo što je moguće više crpeli vodu iz depresija koje se nalaze unutar grada - istakao je Čučković.

Kako se navodi u saopštenju, Čucković je kazao da su prokopani i kanali u najvećem broju mesnih zajednica i da je Obrenovac spreman za vremenske uslove i nove padavine koje je najavio Republički hidrometeorološki zavod.

- Trenutno su svi tokovi na prilazu Obrenovcu mirni, pre svega Tamnava na Ćemanovom mostu kao i Trstenica. Kolubara je takođe u nivou redovne odbrane od poplava, a naš zadatak je da 24 časa pratimo stanje i reagujemo u skladu sa novim prognozama - poručio je Čučković.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija