• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.04.2015

09:10

REDOVNA ZADRŽAVANJA na graničnim prelazima 15 do 30 minuta

Društvo

REDOVNA ZADRŽAVANJA na graničnim prelazima 15 do 30 minuta

Podeli vest

Od 16.aprila počeli su radovi na delu autoputa od Malog Požarevca do Ralje pa je izmena režima saobraćaja u zoni petlje "Vodanj", gde je zatvorena desna strana auto-puta, u smeru Beograd - Niš

Uprava granične policije saopštila je danas da su redovna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima od 15 do 30 minuta.

Od 16.aprila počeli su radovi na delu autoputa od Malog Požarevca do Ralje pa je izmena režima saobraćaja u zoni petlje "Vodanj", gde je zatvorena desna strana auto-puta, u smeru Beograd - Niš. 

Saobraćaj će se iz pravca Beograda ka Nišu obavljati preticajnom trakom suprotnog smera, stranom koja vodi ka Beogradu, a za saobraćaj je zatvorena naplatna rampa "Vodanj" smeru ka Nišu i naplata preusmerena na petlju Kolari.

Od 30. marta počela je popravka mosta preko reke Belice, na auto-put E-75 između Batočine i Jagodine u smeru Niš - Beograd pa je zatvorena leva kolovozna traka auto-puta, dok će se na desnoj traci u zoni mosta saobraćaj obavljati dvosmerno.

Na delu auto-puta od Niš - Leskovac - Vranje u neposrednoj blizini mosta na Južnoj Moravi u blizini naselja "Džep" u smeru ka Vranju, saobraćaj je preusmeren na levu traku auto-puta i obavlja se uz semaforsku signalizaciju. 

Na delu auto-put Beograd - Niš kod Aleksinackog Bujmira zbog klizišta je zatvoren smer puta ka Nišu i saobraćaj se u dužini od oko 700 metara obavlja dvosmerno stranom auto puta ka Nišu.

Zbog izgradnje Koridora 10 na delu auto-puta kod Grdelice, saobraćaj je usmeren na novoizgrađenu deonicu paralelnog puta koji vodi do "Sarajevskog mosta" na Južnoj Moravi. 

Na deonici Koridora 10 Vladičin Han - Vranje, između Poloma i Prevalca, saobraćaj je preusmeren na novoizgrađenu privremenu saobraćajnicu koja je paralelna sa auto-putem, a deonici kod mesta Gramađe, aktuelna je devijacija u dužini od oko osam kilometara i saobraćaj se na ovom delu preusmerava kroz naseljeno mesto. 

Na snazi je izmena režima saobraćaja na delu magistralnog puta, na mostu preko kanala Dunav -Tisa - Dunav kod Lalića, i tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom.

Usled klizišta došlo do izmene saobraćaja na deonica puta Petrovaradin-Irig, u smeru kretanja Irig-Petrovaradin gde je, za saobraćaj, zatvorena preticajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom trakom. 

U zoni Beograda, zbog radova na izgradnji nove petlje "Zrenjanin" na deonici magistralnog puta Borča-Kovilovo došlo je do izmene saobraćaja koji je preusmeren na novoizgrađenu traku kojom se saobraćaj obavlja dvosmerno.

Na putnom pravcu Bogovađa - Mionica obustavljen je saobraćaja zbog srušenog mosta na reci Toplici i saobraćaj se usmerava u mestu Nanomir na alternativni pravac preko Čitačkih koliba i Gornjeg Mušića do Mionice.

Na magistralnom putu Kraljevo-Raška, došlo je do pojave klizišta kod mesta Bogutovac i saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem jednom kolovoznom trakom.

Akutuelni su radovi na sanaciji klizišta na deonica Kosjerić-Požega, u mestu Pesak i saobraćaj reguliše semaforska signalizacija uz naizmenično propuštanje vozila, dok je putni pravac Dub - Rogačica zatvoren za saobraćaj zbog klizišta u Kostojevićima.

U toku su radovi na izgradnji putne obilaznice, tunela i saobraćajnice oko tvrđave

"Golubački grad" i izgradnje građevinskog kompleksa Tematsko-kulturno istorijskog centra "Golubac" i kod Golupca izgrađuje se paralelni - nekomercijalni put i radovi će trajati do 15.decembra.

Na putom pravcu Svrljig - Malča, preko prevoja Gramada, zbog aktiviranja klizišta, saobraćaj se odvija jednom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila, a na deonica Bosilegrad - Ribarci (državna granica sa Makedonijom), a za saobraćaj je sposobljena jedna kolovozna traka.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija