• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Nedeljković

01.06.2015

20:00

BEOGRADSKA PRIČA Zgodni nastavnik privodi u školi koleginice i učenice!

Društvo

BEOGRADSKA PRIČA Zgodni nastavnik privodi u školi koleginice i učenice!

Podeli vest

Profesor fizičkog od svog kabineta napravio "ljubavnu sobu", u kojoj često ima seks sa koleginicama, ali i tek punoletnim učenicama


Nastavnik fizičkog u jednoj beogradskoj medicinskoj školi napravio je od svog kabineta "ljubavnu sobu", u kojoj često ima seks s koleginicama, ali i tek punoletnim učenicama, saznaje Informer!

NAVALJUJE I
NA UDATE

Koleginice koje su prošle kroz njegov krevet ćute jer tako štite sebe, pošto su mnoge od njih udate

O ljubavnim nestašlucima zgodnog profesora odavno se šuška, stizale su i prijave na njegov račun, ali direktor škole ne preduzima ništa kako ne bi pukla bruka i škola dospela na loš glas.

Znaju, ali ćute

Kabinet u kojem zgodni profa zakazuje sastanke nalazi se pored fiskulturne sale, a centralno mesto u njoj zauzima "seksi krevet".

- Profesor fizičkog je veoma zgodan i lep, pa žene prosto luduju za njim. Čim u kolektiv stigne mlada koleginica, svi znaju da će ona vrlo brzo završiti u "seksi krevetu", kako kolege zovu njegovo ljubavno gnezdo. Problem je što on jednostavno ne može da odoli lepim ženama, pa u njegovom krevetu završavaju i zgodne maturantkinje, tek punoletne devojke - otkriva izvor Informera, profesor koji je nekoliko godina radio u ovoj školi, a sad je aktivista jednog prosvetnog sindikata.

Dodić: Testovi otkrivaju pedofile!

Radmila Dodić iz Foruma beogradskih osnovnih škola kaže da bi pedofili i alkoholičari mogli da budu otkriveni ako bi pre zapošljavanja u školi prošli specijalne testove.
- Takvi testovi postoje u mnogim zemljama. Na zahtev nadležne institucije Institut za mentalno zdravlje u Palmotićevoj može da uraditi takve testove koji sa velikom verovatnoćom ukazuju na to da li neko po svom mentalnom sklopu ima skonost ka pedofiliji - objašnjava Radmila Dodić.

Naš sagovornik kaže da u školi već godinama gledaju kroz prste na nestašluke lepog profe iako mnogi znaju šta se dešava iza zaključanih vrata njegovog kabineta.

- On je veliki manipulator! Angažovan je u školskom sindikatu, sa svakim direktorom je u dobrim odnosima, kao i sa većinom kolega. Neki od njih ga svesno štite iako znaju šta radi, drugi samo sumnjaju, dok treći veruju da tu priču o "ljubavnoj sobi" šire oni koji mu zavide što je tako uspešan, zgodan i lep.

Koleginice koje su prošle kroz njegov krevet naravno ćute jer tako štite sebe, pošto su mnoge od njih udate. Bilo kako bilo, on i dalje vaspitava decu iako mu je odavno trebalo oduzeti licencu za rad - priča naš izvor.

Da slučaj "lepog profe" nije usamljen u srpskim školama, potvrđuje nam i Radmila Dodić, predsednica Foruma beogradskih osnovnih škola (FBOŠ).

- Javna je tajna da se ovakve i slične stvari dešavaju i u drugim školama u Srbiji! Nažalost, kolege se često prave lude iako znaju šta se dešava, a to je po meni lažna solidarnost. Smatram da moramo da počistimo svoje dvorište od nekolicine alkoholičara i pedofila koji nisu dostojni nastavničkog zvanja jer samo tako možemo da štitimo i sebe i decu - ističe Radmila Dodić.

Pedofil zamenik direktora

Naša sagovornica nam otkriva potresnu priču koju joj je, pri slučajnom susretu, ispričao njen bivši učenik.

- Sretnem jednog uglednog pravnika, mog bivšeg učenika. Povede se razgovor na razne teme iz bivše škole, a onda mi on kaže: "Bio sam mali i nisam razumeo šta devojčice pričaju kad kažu da su morale da idu u kafić na razgovor s nastavnikom opštetehničkog. Sećam se da ih je na ekskurziji javno grlio. Kad sam razumeo šta se dešavalo, shvatio sam koliko je to bilo užasno." Verovali ili ne, taj nastavnik o kome je pričao moj učenik danas je zamenik direktora u toj istoj novobeogradskoj osnovnoj školi - upozorava Radmila Dodić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
burek

pre 8 godina

Narocito treba procesljati medicinske, farmaceutske i te srednje skole gde je vecinski zastupljen zenski deo, kako osoblja, tako i ucenica...

ja

pre 8 godina

Ako se razumem u zakon,profesorova jedina krivica je što mu je sexi soba u školi,a to što je posećuju udate koleginice i punoletne maturantkinje,nije protivzakonito. Profo,menjaj lokaciju...

Dragan

pre 8 godina

Zaista nisam razumeo sustinu ovog clanka. Jer iz teksta se vidi da je jedna stvar u pitanju, a zakljucka da se radi o necemu sasvim drugom. Ako je svima lepo, a ocigledno jeste, zasto onda novine pisu o tome. Cak se i tvrdi da nema sile, nego je sve dobra volja. Ko kome moze da zabrani da bude srecan, a svi su srecni. Koleginice profeosrice pogotovu. Zato predlazem da se nikome ne mesa u srecu jer svako ima pravo na nju.

Milutin Vranjski

pre 8 godina

Ех, ви новинари... да није овде реч о бившем професору психологије, са пола радног времена, у једној београдској средњој школи. Познат је по разним надимцима, једно време је чак био и прешједник, исто са пола радног времена, и тај посао је радио као преко оне ствари. Не смијем вам рећи ђе је Бота био прешједник, одма би се сјетили који је.

Pavle

pre 8 godina

Nisu "ONI" krivci, ne, - za pedofiliju krivci su oni što su znali - a ćutali !!! Njih na banderu !!! Zapamtite NIJE SILOVANJE ali je krivično delo Obljuba zloupotrebom službenog položaja ili ovlašćenja !!! Svodi se na jednostavno pitanje TUŽIOCA - gde ste bili u određenp vreme i sa kim a šta ste trebali u to vreme da radite ? Po programu rada i sistematizaciji radnog mesta za šta Vas država plaća !! Znači u radno vreme, na radnom mestu - ne možete voditi ljubav !!! Svodi se na krivično delo !!! Van radnog vremena - Van radnih prostorija, kako Vam drago !!!

Dragomir

pre 8 godina

Када сам био први пут млад упознам девојку која је радила као трговац.Имала је 20 година и у разговору питао сам је да није случајно невина!Ако јесте онда да се поздравимо пошто не треба ми девојка коју ники није 'тео!А,јок,бато!У шестом разреду основне школе невиност јој је ,,одузео,, наставник физичког! Све ученице су ,,откидале,, на лепог наставника.Да дођеш под њега било је по списку!По реду!Ето,како ми је речено тако сам вам и пренео. ПС.На једној приредби пре око тридесет и више година ја сам ,,просуо,, фору у скечу да на питање ел моја Радојка била невина када сам је оженио?НЕ ЗНАМ!НЕКО КАЖЕ ДА ЈЕСТЕ А НЕКО ДА НИЈЕ!Та фора се причала месецима у околишу Авале.А да је моја Радојка била нај девојка то могу да потврде сви момци у околишу Авале!

Pavle

pre 8 godina

Svaka čast na duhovitosti ! Vaša Radojka - nije pogrešila ...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17