• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2015

16:39

NAJSLAĐI JE GREH S KOLEGAMA Lekari i nastavnici, najveći švaleraši!

Društvo

NAJSLAĐI JE GREH S KOLEGAMA Lekari i nastavnici, najveći švaleraši!

Podeli vest

Lekari i prosvetari najčešće upražnjavaju seks na poslu, pokazalo je Informerovo istraživanje. Predstavnici ove dve profesije ne biraju ni mesto ni vreme za švaleraciju, a odmah za njima slede bankari, menadžeri, policajci, političari, ali i vojnici

Prema rečima Informerovih sagovornika, iskustvo pokazuje da se seks na radnom mestu najčešće upražnjava između 13 i 14 časova, kada je vreme "važnih sastanaka" kojima se pokriva avantura.

Načelnik na jednoj poznatoj beogradskoj klinici dobio je nedavno batine od muža medicinske sestre sa kojom je bio

Idealno mesto za tajne susrete su prigradski moteli i pansioni, ali kad prigusti, dobro dođu i poslovne kancelarije, ordinacije, nastavnički kabineti...

Seks u vešeraju

Posle slučaja zgodnog nastavnika iz jedne beogradske stručne srednje škole, o kojem je Informer juče pisao, prenosimo i ljubavne dogodovštine iz prestoničkih bolnica. U jednoj od najpoznatijih, koja se nalazi u centru Beograda, postoji i omiljeno mesto za seksualne avanture.

- Javna je tajna da je vešeraj u našoj bolnici omiljeno mesto za švaleraciju! Nalazi se u suterenu, zavučen je i ušuškan, pa neki doktori često tamo privode svoje ljubimice. Obično se sastaju u popodnevnim satima, kada se podeli terapija i u ljubavnom gnezdu provode oko sat vremena - otkriva naš izvor iz ove bolnice.

Shutterstock

Veruje mužu više nego svojim očima

Detektiv Boža Spasić kaže da političari za švaleraciju koriste sve pogodnosti koje im pruža funkcija, dolaze službenim automobilima, na recepciji ne ostavljaju ličnu kartu, uz njih su telohranitelji...
- Jednom nas je unajmila supruga našeg poznatog političara koji je u to vreme bio pomoćnik ministra. Sumnjala je da je muž vara i da se s ljubavnicom sastaje u toku radnog vremena u jednom hotelu u centru grada. Uhvatili smo ga "na delu", ali on je ipak uspeo da ubedi suprugu da je bio na poslovnom sastanku u hotelskoj sobi - priča Spasić.

Načelniku jednog odeljenja u jednoj od najvećih beogradskih bolnica švaleracija je baš presela.

- Muž medicinske sestre s kojom je bio u vezi toliko ga je prebio kada je saznao za njihovu aferu da je mesec dana bio na bolovanju. Otad mu medicinske sestre ne padaju na pamet - otkriva izvor Informera iz ove ustanove.

Prosvetni radnici se najviše švalerišu tokom ekskurzija i drugih đačkih putovanja.

- Učenici namerno slikaju profesore koji su u šemi, pa njihove fotografije postavljaju na društvene mreže. Skoro je zbog takvih slika jedna naša koleginica bila pred razvodom - priča nam profesor iz jedne beogradske gimnazije.

Privatni detektiv Boža Spasić, čiju su agenciju često unajmljivali za hvatanje preljubnika, kaže da je u Srbiji već dve decenije prisutan trend da se ljubavni izleti odigravaju tokom radnog vremena, u periodu od 11.30 do 14 sati.

- To je najbolji period za švaleraciju jer preljubnici za to vreme najlakše nađu opravdanje, ručak ili poslovni sastanak. Avanturama na poslu najskloniji su lekari i profesori, ali i političari, policajci, vojnici, bankari i menadžeri. Novinari se manje švalerišu na poslu, nemaju oni para za takve stvari - priča Boža Spasić.

Hvatanje na delu

Naš sagovornik još pamti neprijatnu scenu koju je mužu priredila supruga kad ga je uhvatila u švaleraciji s koleginicom.

- On je bio menadžer u jednoj kompaniji, a ona profesorka na beogradskom Prirodno-matematičkom fakultetu. Što je najgore, stanovali su u istoj zgradi, a njihovi supružnici su se poznavali. Kada smo nesrećnu ženu koja nas je unajmila doveli ispred njihovog ljubavnog gnezda, gde su se redovno sastajali u periodu između 13 i 14 sati, i kada ih je videla kako razmenjuju nežnosti ispred zgrade, umalo se nije šlogirala. Nasrnula je na muža onako sitna, htela je da ga ubije. Ljubavnica je pobegla. Ubrzo je usledio razvod - priča Spasić.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija