• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Južne vesti

05.08.2015

10:09

POMOĆ OD GRADA Đacima prvacima u Vranju po 5.000 dinara

Društvo

POMOĆ OD GRADA Đacima prvacima u Vranju po 5.000 dinara

Podeli vest

Svi đaci u Vranju koji ove jeseni kreću u prvi razred osnovne škole dobiće od Grada, na račun svojih roditelja, po 5.000 dinara pomoći

 

 

 

Ovo nije prvi put da Grad tako počasti đake prvake, a na osnovi spiskova Centra za socijalni rad, prvaci iz socijalno ugroženih porodica dobiće knjige i školski pribor, pišu "Južne vesti".

Vranje je i jedna od retkih lokalnih samouprava koja svake godine na kućne adrese šalje besplatne izvode iz matičnih knjiga rođenih, koji su obavezni dokumenti za upis u školu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija