• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.08.2015

18:34

STEFANOVIĆ: Vodotokovi u Osečini moraju biti regulisani

Društvo

STEFANOVIĆ: Vodotokovi u Osečini moraju biti regulisani

Podeli vest

Vodotokovi u Osečini i okolini moraju biti regulisani, kako stanovnici tog kraja ne bi bili ugroženi poplavama, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović

Ne prođu ni dve godine, a da Osečina ne bude poplavljena. Naš cilj je da regulišemo vodotokove i da više ne budete ugroženi poplavama. Da ljudi više ne razmišljaju da li će izgubiti imovinu, da li će im kuće biti poplavljene, automobili, ili naneta neka druga šteta - rekao je Stefanović na tribini "Bezbednost građana“ u Osečini.

Govoreći o stanju bezbednosti u Osečini, Stefanović je rekao da je to jedna od najbezbednijih opština u Srbiji i ukazao da u zemlji u kojoj nema stabilnosti, nema ni investicija, a time ni novih radnih mesta, većih plata, boljeg standarda. 

- Srbija je u odnosu na neke zemlje u regionu uspela da osigura stabilnost. Nas ne potresaju teroristički napadi, a dejstvom naših bezbednosnih struktura, pre svega policije, uspeli smo da sprečimo prelivanje kriza iz regiona na naše tlo - naveo je Stefanović ističući da je Srbija dobrom politikom predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića uspela da postigne da bude međunarodno priznata kao zemlja koja je krenula u reforme. 

Predsednik opštine Osečina Nenad Stevanović ukazao je da je stanje bezbednosti u opštini stabilno i da se iz godine u godinu beleži pad stope kriminala. Tokom posete Osečini, ministar Stefanović obišao je Policijsku stanicu u tom mestu i prisustvovao uručenju ključeva vozila Fiat punto, koji je opština donirala policijskoj stanici, navodi se u saospstenju. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija