• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.08.2015

19:26

GRADONAČELNIK KIBEHAZA: Zid na granici je trik vlade

Društvo

GRADONAČELNIK KIBEHAZA: Zid na granici je trik vlade

Podeli vest

Gradonačelnik Kibekhaza, mesta u Mađarskoj na kraju ograde koja se gradi na granici sa Srbijom, Robert Molnar izjavio je da taj zid predstavlja napor vlade da pridobije glasače desničarske partije Jobik i da će migranti pokušati da ga zaobiđu

Robert Molnar, bivši poslanik, kazao je da sa migrantima treba postupati blagonaklono iako je migracija ozbiljan problem za Evropu.

On je rekao da će migranti koji ne budu želeli da preseku ogradu verovatno pokušati da je zaobiđu u blizini njegovog sela na granici između Mađarske, Srbije i Rumunije.

Mađarska planira da izgradnju zida na granici sa Srbijom završi do kraja avgusta.Više od 110.000 migranata podnelo je zahtev za azil u Mađarskoj u 2015, dok je manje od 43.000 to učinilo u 2014.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija