• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.10.2015

09:15

ISPOVEST STUDENTKINJE IZ KRUŠEVCA: Nije me sramota što se kurvam, izdržavam brata i sebe u Beogradu!

Društvo

ISPOVEST STUDENTKINJE IZ KRUŠEVCA: Nije me sramota što se kurvam, izdržavam brata i sebe u Beogradu!

Podeli vest

Kruševljanka Anđela M. (22) studira na jednom privatnom univerzitetu u Beogradu, a u pauzama učenja radi kao poslovna pratnja

U ispovesti za Informer.rs ona kaže da se ne stidi toga što radi, jer je to jedini način da ona i njen mlađi brat, koji je prole godine takođe došao na studije u Beograd, prežive u džingli na asfaltu.

- Kad sam došla u Beograd, posle srednje škole, imala sam iluzije da će me Beograd dočekati širokih ruku, kao da samo mene čeka. Jedva sam čekala da pobegnem iz one učmale sredine u Kruševcu. nažalost, brzo sam se uverila da život u Beogradu nije lak za provincijalku.

BOLJE DA SE JE*EM S DESETORICOM ZA 1.500 EVRA, nego da radim osam sati!

NOVI HIT-SEKS KIRIJA! Internet preplavile bizarne ponude za stan

Anđela otkriva da se prvih meseci potucala po stanovima na periferiji, jer sa svojim malim budžetom nije mogla ništa bolje.

- Mama i tata su davali koliko imaju, 200 evra mesečno, što je za njih mnogo, ali za život u Beogradu je katastrofa. Stan u Mirijevu sam plaćala 150 evra, i ne znam ni sama kako sam preživljavala ceo mesec. Počela sam da radim u nekom kafiću, ali odmah me startovao gazda. I sami znate šta mi je tražio.

Posle nekoliko meseci potucanja po periferijskim stanovima, susreta sa gazdama ucenjivačima i teškog života, Anđela je odlučila da uzme svar u svoje ruke.

- Nisam mnogo izlazila u prvo vreme, ali sprijateljila sam se sa jednom devojkom iz Požarevca koja takođe studira na mom fakultetu i ona me je uvela u posao. Prvo sam bila šokirana, nisam sebe uopšte videla u toj priči. Ali, znala sam da mlađi brat takođe želi da dođe u Beograd kad završi srednju školu, a da roditelji neće moći da ga pošalju. To me je prelomilo. Na sreću, prvi klijent mi je bio mladi i zgodan biznismen, pa sam nekako pregrmela. Posle je sve išlo lakše.

tumblr.com

Lepotica iz Kruševca tvrdi da njeni roditelji ni brat ne znaju čime se ona bavi, jer dobro krije istinu od njih.

- Normalno, čim se pojavilo više para nego ranije, postavilo se pitanje odakle stižu. Rekla sam im da radim honorarno u jednoj velikoj dizajnerskoj agenciji i imam platu od 30.000 dinara, i u to su poverovali. Ponekad noću radim jer, navodno, pripremamo setove za snimanje nekih reklama. Veruju mi i jer, iako mnogo više zarađujem, ne preterujem s troškovima. Brat i ja živimo vrlo skromno, u jednosobnom stanu, ne nosim skupe stvari ni nakit, nemam auto, kao neke devojke koje poznajem i koje se bave ovim poslom. Ostatak čuvam za crne dane. Za sada uspevam sve da zavaram. 

Konačno, Anđela trvdi da se ne stidi sovg dodatnog posla.

- Nije me sramota. Zašto da me bude? Obezbediću sebi bolji život, a bratu obrazovanje. Kakve veze ima na koji način. Jednog dana ću prestati da radim ovo, naći ću momka i udaću se. Ne brinem da će me neko prepoznati. Ko će se baš mene sećati od svih tih silnih devojaka koje po Beogradu rade što i ja?!

 

PRODAVAČICE LJUBAVI Koliko muškarci i zašto plaćaju za seks?

MEGAEKSKLUZIVA INFORMERA: SMS prepiska madam Željke sa vrhom SPS!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
PAVLE

pre 8 godina

Ej Srbijo među šljivama...šta si dočekala, sa nenarodmpm vlašću, otuđenom od stvarnosti i životne realnosti, uljuljkane u iluziji kako je omladina (naša budućnostu koju se zaklinju - a koja nema hleba...) zadovoljna ovom vlašču i njenom brigom za budućnost srpskog naroda..! Devojko svaka tebi čast..! Bićeš budući Sudija, Tužilac, advokat ili šta već, a mi ćemo se posipati "pepelom", baš kao i danas što radimo, praveći sami sebi hvalospev... kako nas čeka "Svetla budućnost" , koju gradimo a za sve "ovo" krivi su uvek "oni pre nas"....To je tužna slika Srbije.....!?

cane corso

pre 8 godina

A gospodin premijer bi da pravi stadion !!! Narod nam izumire nemastina na sve strane plata 200 evra koje prima sve je vise ovakvih slucajeva a tek ce ih i biti !!! a ti pravi stadione, zone za bus plus i beograd na vodi !!! Svaka cast devojci na hrabrosti da iznese ovu tesku pricu !!!

Pavle

pre 8 godina

Svako ko gradi "KULT LIČNOSTI" - pravi sebi spomenik, za života...!!!

Darko

pre 8 godina

Apsolutno opravdavam...Roditelji nemaju a poslali je u Beograd.Sta ce mučenica, njoj je najteže. ..

Mirjana

pre 8 godina

Ti si obicna kurvetina, a para mozes imati koliko hoces. Tu cinjenicu prosto ne mozes promeniti.\n

razlika

pre 8 godina

Nije kurva već prostitutka po profesiji, od toga izdržava dvoja usta. A kurva je žena koja vara muža iz čistog zadovoljstva. Nije isto.

zoran

pre 8 godina

Studentima u menzama ručak i večera za100 dinara. Neće biti gladni i mogu da uče a ne da se kurvaju. Kome treba satdion od 150 000 000 evra? To je nonsens u ovoj obogaljenoj i siromašnoj Srbiji, studntkinjama koje prodaju telo i sa fudbalerima sa dve leve noge!

dejan

pre 8 godina

kako mozete ovo da opravdavate,roditelji su je poslali da studira a ne da se kurva.ova ce celoga zivota da zivi u lazi,udace se za nekog postenog coveka koji nikada nece da sazna cime mu se bavila zena.ne radi ona ovo zato sto je gladna vec zato sto nema karakter i ta ce nekada da bude covek.

Ljiki

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da postoji mnogo ljudi koji opravdava ovo. Po meni ne postoji nikakvo opravdanje za bavljenje tim poslom. Svi ovi sto opravdavaju, mogu da ocekuju da ce im se sutra sestra, devojka, drugarica ili oni sami baviti time, jer to je sledeci korak. Zato pamet u glavu, ovo je za osudu. Postoje drugi, bolji nacini da se zaradi novac!!!

Oliver

pre 8 godina

Nema sta ko da podrzava ili osudjuje, bavite se vasom porodicom, ostavite druge da nose svoj krst, ili ako mislite da ste nekog ubedili da ste casniji od nje, tu se varate ... ako ovo iskoristi da zavrsi skolu i svom bratu pomogne u istom, to ima smisla, da bude svoj covek za ceo zivot, i ne znaci da ce varati svog muza, kao sto sam se kod ovih "moralnih" uverio bar na desetine puta! Nije ona ovo odabrala sto voli, nego sto mora ...

Vukašin

pre 8 godina

Apsolutno opravdavam i razumem nije nikom lako da preživi i prehrani i zato nikom se ne treba rugati i pre svega nekog zadirkivati jer život nam je nekad majka a nekad maćeha i nikad se nezna kuda će nas odvesti devojci želim sreću u životu i nadam se daće vremenom naći nekog i biti srećna jer ovaj život je takav danas smo tu a sutra nas nema treba se boriti da bi se preživeo i imao u životu toliko.

Studentkinja

pre 8 godina

Ne opravdavam ovo nikako. Moja sestra studira u NS, ja u svom gradu. Dosta puta je sestra zivela na pasteti, ja ustanem ujutru doruckujem makarone (najduze me drzi) i do uvece trpim koliko izdrzim, ako imam 50din kupim integralne plocice pa jedem po jednu kada me uhvati glad. Ne opravdavam nicim ovo. Ni sestra ni ja se ne kurvamo, ma koliko neverovatno zvucalo. Prvu godinu sam bila na samofinansiranju i prva tri roka sam propustila jer moji nisu imali da plate skolarinu (sto je uslov za prijavu ispita). Jos uvek vucem neke ispite iz prve godine, ali sam uspela da upadnem na budzet i nisam bajan student (nisam debil samo mi je zbog budzeta bitno da polozim, ne i ocena) bitno mi je bilo da sestri ne fali. Ovih dana cu, nadam se, upisati zavrsnu godinu. Jos uvek se cimam i ne cvetaju ruze, ali necu odustati... A najmanje da cu ikada guliti kolena za pare nekog guzonje.

sirigojno

pre 8 godina

Ajde studentkinjo cuti ovo je stvarno opravdano svaka cast devojki pa je smogla snage da isprica to mnoge ne bi mogle i cega da se stidi kad ne radi nista nenormalno ali sa jedne strane je tuzno da one drzavne lopine Vucic i Nikolic i ostali trpaju sebi pare u dzep boli njih ona stvarza studente kako i od cega zive drzavo srami se!!

hm

pre 8 godina

previse si ti naivan... veca je sirotinja bila medju nasim roditeljima,pa su zavrsavali skole i stvarali porodice.. nejn brat,kao i ona su mogli da rade.. kafici traze stalno konobare,prodavnice stalno traze prodavacice a beograd je prepun ponuda za poslova i kafica i prodavnica... tako da,te bajke za malu decu kako nije imala drugog izbora su debilne price za prave debile koji ovo podrzavaju.. nadam se da ce te tako bodriti i svoje kceri da zaradjuju da se skoluju.. bravo! veliki aplauz za vasu podrsku vasim cerkicama buducim prostitutkama!! kakvi ste vi praznoglavci.... sta kada ne bude mogla da nadje posao? ni ona a ni njen brat? posto je to nova prepreka koja ce ih cekati,jer kada bacite pogled na biroe,prenatrpani su kvalifikovanim umovima,a mesta zauzimaju veze.. na kraju ce znaci uraditi ono sto je trebala kod prvog gazde,da rasiri noge da bi dobila posao? i ko zna koliko puta i kome da bi odrzala (i to mozda) svoje dupe na toj poziciji... "svaka cast!".. kakav moral! kakva ljudskost!! kakva buducnost na vidiku!! hipermarketi traze stalno radnike,plate su oko 23000din u krusevcu a vece u beogradu.. zato,ne kakite ni aplauderi a ni ta fufica kako se ne moze preziveti.. i znate sta? mi smo stanovali u stanu koji je imao odvojenu sobu,odvojenu dnevnu sobu od kuhinje,placali 200e u dalmatinskoj ulici (sam centar).. i koga laze?? sebe da bi opravdala svoje postupke i nesposobnost i da nametne ljudima kako je to normalno,kako treba podrzati kurvanje????

Dejan

pre 8 godina

Znam mnooooooge devojke iz unutrašnjosti kojima roditelji nisu imali da daju ni tih 200 evra, pa su radile po dva posla, kako su stizale i studirale. Čistile su, prale, peglale, držale časove, lepile deklaracije, čuvale decu, rečju UBIJALE SE od posla. I zamisli sve su bile odlični studenti i to na DRŽAVNOM fakultetu. Neke su i imale brata ili sestru kojima ništa nije falilo u domu, jedući kevin ajvar i ručajući u menzi. I zato, vajna studentkinjo, da tebe stvarno nije sramota, ne bi poturala mlađeg brata kao izgovor za to što radiš. Pre će biti da ti je bila mrska pomisao na mučenje koje donosi PRAVI RAD i da si htela malo da ubrzaš ceo proces. Jer da se ne lažemo, ne pušiš ti lule osam sati dnevno za 400 evra mesečno. Gazda kafića ti je tražio ˝nešto˝?! Ajde! Ti si jedino žensko kome šef ili gazda nešto traže. Pa si ti brže bolje ogorčena se iskombinovala se devojkom koja te ubacila u prostituciju. Hm. Skandalozno, prljavo, podlo, jeftino i jadno je to što svoju liniju manjeg otpora i manjak principa I vaspitanja pravdaš siromaštovm dok stidiraš na privatnom fakultetu i najgore od svega bratovljevom željom za studiranjem, kad oko tebe gomila devojaka tvojih godina najnormalnije radi i studira, ne izigravajući žrtvu i ne tražeći sažaljenje. Treba da te sramota, ne toga što se kurvaš, nego što imaš muda da izađeš i kažeš da to radiš jer ˝moraš˝ i ni 5 ni 6, još radiš za brata. A imaš 22 godine! Ti si samo bezobrazna i lenja i imaš obraz ko đon i to je sve. A tu baladu o sebi, prostituciji i bratu, pevaj nekom drugom.

Dana

pre 8 godina

Odakle bilo kome od vas pravo da bilo šta osuđuje? To je njeno telo i isključivo NJENO PRAVO da radi sa SVOJIM telom šta hoće! Ako mislite da je ovo lak posao, izvolite pa širite noge i dupeta! Kako pojedince nije sramota da izjave da je kurva ili nemoralna ili bilo šta slično? Svako ima pravo da radi šta hoće, i bavi se čime hoće dokle god to NE UGROŽAVA druge. Koliko vidim, ona od vas nikog nije ugrozila. Šta vam smeta onda?

Nale

pre 8 godina

Deca koju vaspitava "PINK" kultura postaju prostitutke kao ova devojka. Samo njima je to prihvatljivo. Prestace jednog dana i udace se....kako da ne! Nije imala izbora??? Pa naravno da je imala. Ja sam pre 12 godina iz malog mesta dosla u Beograd da studiram. Na drzavnom univerzitetu, jer nisam imala pare za privatni. Radila sam u kaficu, gde mi gazda nije trazio nista vec da radim svoj posao i vikendom cistila stanove imucnih ljudi. Tako sam se izdrzavala, zavrsila fakultet i zaposlila se u dobroj kompaniji. Danas imam divnog muza i kcerku i mogu i njih i sebe da pogledam u oci. Eto, to je bio moj izbor. Tek da se zna da izbora ima raznih i da za ono sto izaberemo nema opravdanja.

Kruševljanin

pre 8 godina

Znaju Kruševljani Andjelu M. 93. Još iz vremena kad je to radila za džabe iz uopšte nije skromna već "nafurana mala"

vuk

pre 7 godina

A koje joj je prezime ??? Da nije Milošević ???

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija