• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.10.2015

11:52

BRUKA I SRAMOTA, ČEDA PROTIV SRBIJE! Lider liberala podržao srbomrzca Dina Merlina!

Društvo

BRUKA I SRAMOTA, ČEDA PROTIV SRBIJE! Lider liberala podržao srbomrzca Dina Merlina!

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović stao je u odbranu muzičara Dina Merlina, koji je zabranio unošenje srpskih zastava na koncerte u subotu i nedelju u Kombank areni

Ovaj postupak Edina Dervišhalidovića izazvao je buru u srpskoj javnosti, koja mahom osuđuje pevača iz Bosne i Hercegovine, ali da u svakom žitu ima kukolja, dokazao nam je Čeda.

Čedomir Jovanović je na svom Tviter nalogu postavio fotografiju sa Merlinom i tako mu iz samo njemu znanih razloga pružio podršku.

Srbi, Bosanci, crnci i Albanci, nikad u mom gradu nisu bili stranci... Neka večno traje čarolija, Merline - napisao je Jovanović ovoj društvenoj mreži.

 

 

A ŠTA SAD, DINO? SRPSKE ZASTAVE ZAHVALJUJUĆI INFORMERU IPAK U ARENI! Ko sme da nam zabrani?! 

(VIDEO) LOPUŽA JE TO, MOŽDA I VAS POKRADE! Evo koje je sve pesme ukrao Dino Merlin! 

MERLINOVA NAJSTRAŠNIJA PROVOKACIJA! Dino zabranio srpsku zastavu usred Beograda!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 8 godina

Cedo ti si stranac u Srbiji i nemoj da smrces brasno pre nego sto izjavis neku glupariju.

bubasvaba

pre 8 godina

Dajte ljudi saberite se ko postavlja uslove domacin ili gost ??? koliko ja znam kad idem kod nekog u goste ponasam se po njegovom kucnom redu i nikako drugacije . Ko je napravio takav ugovor pod hitno da objasni i bude smenjen i adekvatno kaznjen jer mu ovo dato na upravljanje ili mu deda ostavio u nasledstvo???? HITNO NA ODGOVORNOST!!!!.

aca

pre 8 godina

Naravno da mu je deda ostavio ipak je beograd bio turski 400 godina

Milos

pre 8 godina

Ne podrzavam ni Dina ni Cedu,a ne podrzavam ni tebe Vucicevicu zbog nacina na koji pises u vezi koncerta.Stop raspirivanju mrznje i pravljenju incidentene atmosfere pred koncert.Svoj stav si trebao da izneses premijeru kada ti je bio gost u emisiji.Danas imas preca posla,podrzi nasu bracu Crnogorce u nastojanju da izbore slobodu i operu obraz.

Peca

pre 8 godina

A sta bi sa onim tvojim komentarom o crncu iz Juzne Afrike koji je i politička ličnost a ti ga nazvao majmunom .pa ti si bre majmun a ne taj političar .on je za tebe gospodin čovek a i lično ga poznajem jer sam živeo u Juznoj Africi 15 godina i pričao sam sa njim uz povce

Amater

pre 8 godina

Ovaj cedica je pravi kontras.Kada bi mu rekli da pusi ON bi lizo.

Darlinka

pre 8 godina

Nije mu ovo prvi put. Čedi je glavni zadatak da radi protiv Srbije.

Deda Trifun

pre 8 godina

A sta se drugo moglo ocekivati od jednog od vodja 5. oktobra i isporucioca S.Milosevica Hagu(za sta je uzeo lovu,kojom se bahati po svetu)

Kuki

pre 8 godina

To je taktika za izbore,ako ga ne podrzava svoj narod onda ce ovi koje je nabrojao..!!!

gaga vuk

pre 8 godina

Pa sta ste ocekivali od Cede, uzeo pare od zemunskog klana, i na sve moguce nacine hoce da ostane u politici, nista mu nije sveto.

Lenjingrad

pre 8 godina

Sta ocekivati od OVOG....pih. I da, ovo nije tvoj vec NAS grad !

vlada

pre 8 godina

To je ljigavko od uvek,plaćenik i izdajnik mentorisan od strane onih koji ga plaćaju da raskošno živi.\n

loznicanin

pre 8 godina

Od Jovanovica me vise bas nista ne moze iznenaditi.Jedino mi je nashvatljiv izostanak reakcije drzave,za njegove izjave i postupke,koji su daleko od obicnog prava na licni stav i misljenje.

Stepa

pre 8 godina

Ovo uopste nije iznenadjenje. Kako se sao srbomrsci nalaze i podrzavaju. Bilo bi cudo da se nije javio. Nego Cedo kad ce ta plata tvojim radnicima? Budi tako human i pun razumevanja i prema njima a ne samo prema belosvetskim prevarantima i folirantima (Merlin=jedan od najveci plagijatora pesama na ovim prostorima a i sire).

spanac

pre 8 godina

Veci su idioti oni koji idu na njegov koncert,i pune mu dzep.

nebojsa SRBIN

pre 8 godina

Ma ko ga j..., nece taj vise da ima muziku u ni jednom domu u Srbiji, sve cu od Merlina da pobrisem.\n

Deda Trifun

pre 8 godina

Zasto cenzurisete komentar gde se spominje 5.oktobar? Pa tu je pocetak srpskog kraja!Ako mislite drugacije dozvolite da polemisemo.

pjerdelagar

pre 8 godina

- Srbi, Bosanci, crnci i Albanci, nikad u mom gradu nisu bili stranci... Koja mudrolija...Čedo. Naravno da nisu i ne treba da budu, ali zato Čedo, Srbi su kod tih tvojih prijatelja, preko noci postali stranci - i još gore od toga, proganjani i uništavani sistematski. Kad se vec uvlačiš - neka to bude na pr. Hari Varesanovic, ili neko drugi, ko nikad nije tako javno i žestoko imao izlive mržnje prema Srbima. Na pogrešan način se trudiš da budeš poseban.

Dragomir

pre 8 godina

Геџо србине обрати пажњу?Уместо да Един Халидовић у Пазару наступа пред стотинак гледалаца он ТУП па правац у београдску Арену?Али,бато,како да тамо дођеду 20 хиљадарки гледалаца?Он зна да смо ми срби ки ношени па упуштене инаџије и неко пронесе глас ... НЕМА СРПСКИХ ЗАСТАВА У СРЕД СРЕДЕ И ЧЕТВРТКА ПО СРЕД БЕОГРАДА!А онда се ми срби наљутимо и велимо има у инат да напунимо арену и то са две заставе!Да имамо четири руке ...Има,бре,да му целу бину прекријемо са тробојком и двоглавим орлом!У инат!У инат!Арена пуна а лова до крова!И оде ти Дино србин у Сарајево са комбијем пара увређен што смо му у инат потурали под нос заставе.Онда се баци да осмисли опет неку другачију фору!Само нека он ,,лане,, има,бре,у инат да напунимо стадион са 80 хиљада гледалаца.Да,да баш ако треба једни да седе другима на рамена!У инат!Зинат!

JOVANic

pre 8 godina

Kolumnom;Dosta zlocina, receno je sve ili skoro sve, nije receno zasto nam je narod- omladina neupucena I neznalica, koje za to odgovoran, ko nije i ne dozvoljava da SRPSKA omladina sazna istinu o sebi, o svojoj ISTORIJI , koja je uglavnom stradalnicka i slavna, ko treba da to sve upise u SRPSKE udzbenike, odakle bi saznali istinu o sebi, za sto se jos uvek krije istina od nase dece i omladine, pa se onda cudimo kako "zlocinac D. Merlin moze da ima toliko FANOVA u SRBIJI, a krije se zbog laznog prijateljstva sa onima, koji nam nikad nisu, niti ce biti prijatelji, bez obzira na ispruzenu ruku "naseg" PREMIJERA, sto dokazuje njegov FANATIZAM, a ne realizam. Zasto se Vucic ne odrekne KOMUNISTICKIH izroda i nametne druga vrednosti SRPSKOM narodu.Za sto je u nasoj namucenoj ZEMLJI SRBIJI jos uvek vazno sta misle Komunisti, a ne mladi ljudi, koji i zbog takve politike beze iz SRBIJE.Ovakvom politikom na Srpskim STADIONIMA, koje obecava PREMIJER igrace Siptari i njihovi cigani, Srbi nece smeti ni da dodju na taj stadion. Kad bi vlast radila za Srpski interes, odmah bi se to videlo.

sarajevo

pre 8 godina

Srbi Bosanci crnci i Stranci nikada u lijepome gradu Beogradu necemo biti stranci jer Beograd je grad rasireni ruku ,, idemo Dino zapjevaj kao i do sada Bosnom Behar Probeharaho mene zivot razocara svida Behar na nju mirise , i da ne polomim koju casu uz ovu pjesmu !! Beogradjani zelim vam lijep provod !!

amigo

pre 8 godina

jos ludji su oni koji mu placaju ulaznice ..bolje da svojoj deci daju da idu u zoovrt...ili da kupe siromasnom komsiji kilo mesa ...nego dati ovome srbomrscu ..sretno

GAGA

pre 8 godina

PA TO I LIČI NA NJEGA , ON SE ODREKAO I SOPSTVENOG KOSOVA I METOHIJE

mikas

pre 8 godina

Ceda je dobro unovcio svoj svoju politiku protiv Srbije,bio je obican dripac,a sada zivi na visokoj nozi,zimuje i letuje po atraktivnim svetskim destinacijama,ima obezbedjenje koje mi placamo,kupio firme(fidelinka)i ko zna sta jos,i niko ga u ovoj zemlji ne pita-ODAKLE TI BRE SVE TOOOO!!!! Cime si to zaduzio Srbiju,sem sto koristis svaku priliku da lajes protiv svog naroda i protiv Srpske Pravoslavne Crkve.Ko si ti da nam solis pamet,jel Kosovo tvoje ps da ga ti dajes.Zanima me da li bi tako olako davao ono sto je tvoje. Dino je osvedoceni srbomrzac,to je i dokazao on sam Cedo,dokle ces Srbima da guras prst u oko...

Malik Tintilinić

pre 8 godina

Čedo, bedo, otrove i smrade, voliš one koji nam se gade! Ti si bedna šarenperka ptica, što đon ima mesto ljudskog lica! Ti se praviš da si lik iz raje, al` si za nas kukavčije jaje- podmetnuto od naših krvnika što trebaju izdajicu lika!

Goran

pre 8 godina

Sta se Ceda pita ,ima glasaca toliko da mogu da stani u mini coope.Tacno je da on ima pravo da trazi a na publici je da mu ispuni zelju i svi ponesu po dve zastave....Srbiiijaaaaaa.....

Milutin vranjski

pre 8 godina

Довољне су две речи: Циганска посла.

Milutin Vranjski

pre 8 godina

Трабант "први до главног" уредно прати сваки мој коментар. То је и логично, имајући у виду његов психопатолошки ник. Али мислим да је много интелегентније да прочита и неки чланак у Информеру; можда неће постати културнији и интелегентнији, али ће бити макар информисан.

Prvi do glavnog

pre 8 godina

Po zadatku, partijskom... Kako je lako danas u Srbiji imati monitoring nad plebejcima, moj Milutine da ti je znati... Vidim te...

posmatrac sa severa

pre 8 godina

Dušan Dunjić trebalo da sruši optužnicu o Srebrenici! - verovatno je zbog toga i ubijen. Pogadjajte kome je bio na meti, a ti Srpski narode puni dzepove nasim ubicama. Ceda nije nista bolji od ovog Merlina, sve je to onaj rod za koji se u narodu kaze, jadna majka koja takve radja.

zemunac

pre 8 godina

Čedo da li si ti uopšte srbin, ja pomislio prošle godine kad stade u odbranu ustaštva da si CROAT, malo zatim kad stade u odbranu šiptara da si albanac sada si bosanac šta si ti uopšte. Jadan je narod koji tebe sledi lopove i probisvetu, koje si škole završio i šta si imao kada si se prodao amerima osim šerpe lonca i poklopca uh izvini ČEDO OŽENI ME ali oni sa LGBT marša sramoto ljudska - idi kod njih u Zagreb, Sarajevo, Prištinu i Titograd otkinuće ti visuljke .

posmatrac sa severa

pre 8 godina

zemunac, - O cemu ti to? Tek pre nekoliko meseci poceo sam da pisem komentare ovdje a i uopste. Samo sam pre 5 godina 2 komentara ostavio u listu Politika i nista vise. O kojim amerima croatima siptarima pises covece sta je sa tobom ? - Ja nisam nista od toga sto nabrajas, ja sam Srbin Pravoslavni a sto se tice skola, ne bi da nabrajam ali za tvoju inf. vlasnik sam 4 diplome V stepen, 1 visoka skola 2 fakultetske diplome. Za rad u humanitarnim org sam dobio 79 priznanja, ponosan sam na priznanja ratne vlade R.S za doprinos u borbi za slobodu i spas Srpskog naroda a dobitnik sam i Svetosavskog ordena kao covek koji se ceo zivot borio za prava i slobodu Srpskog naroda za obnove nasih crkava i manastira. Jos uvek deo svojih primanja uplacujem u fond jedan obrok mnogo nade, pomazem siromasne parohije i manastire. - citiram te zemunac ;,,koje si škole završio i šta si imao kada si se prodao amerima,, - ja od 1991 godine ne kupjem nista sto nosi oznaku made in USA, cak ni proizvode sa njihovom licencom za ime Boga, na osnovu cega lupas ovolike gluposti zemunac?

JOVANic

pre 8 godina

Sto se tice Cede, bezvredan kao covek i zna da podrsku od pravih Srbe vise nikada nece imati, pod uslovom da Srbi pamte, ali Srbi ne pamte, za to i ustasa sa kojim se slika moze u sred BEOGRADA da kaze i naredjuje, kakvog li ponizenja i opet ce napuniti arenu, a to su sve cedici u tome I jeste zlo, ali je jos vece sto najvaznijem coveku u nasoj Srbiji to ne smeta.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija