• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2015

11:06

KO JE GAZDA U TOJ KUĆI? Turci hoće da linčuju Duška, a Karleuša brani Dina od Srba?!

Društvo

KO JE GAZDA U TOJ KUĆI? Turci hoće da linčuju Duška, a Karleuša brani Dina od Srba?!

Podeli vest

Jelena Karleuša objavila je na društvenim mrežama pismo u kojem zdušno brani bosanskog pevača Dina Merlina, a istovremeno njenog muža Duška Tošića Turci maltretiraju jer je podigao tri prsta na utakmici sa Albanijom!

U braku Jelene Karleuše i Duška Tošića se očigledno ne zna ko je gazda. Ili se, ipak, zna!

Jer, pre samo nekoliko dana fudbaler Bešiktaša i srpski reprezentativac doslovno je razapet na krst u turskim medijima i javnosti jer je na utakmici sa Albanijom podigao tri prsta.

Naime, Turci smatraju da su tri prsta simbol četnika koji su ubijali muslimane za vreme Drugog svetskog rata, pa zbog toga Tošiću čak prete i smrću. Pretnje su stigle od huligana i kriminalaca koji su u sprezi s navijačima Bešiktaša. Trener Bešiktaša Šenol Guneš morao je pod pritiskom da izbaci Tošića iz ekipe u meču protiv Rizespora, kao i protiv moskovske Lokomotive u Ligi Evrope!

TURSKI ZULUM NAD SRBIMA! Lazar Marković i Duško Tošić u problemu zbog patriotizma!

TOŠIĆ SE NIJE IZVINJAVAO TURCIMA: Ponosan sam što sam Srbiin!

S druge strane, njegova žena Jelena opljuvala je svoj narod, nazvavši Srbe smradinama, jer su se pobunili što je Dino Merlin zabranio srpsku zastavu na svom koncertu u Beogradu!

JELENA KARLEUŠA PORUČUJE: Nije Dino Merlin - SRBI SU SMRADINE!

Da citiramo, napisala je: "Jedite bre go*na! Rat je odavno završen, rođaci!"

Pitaj muža da li je završen, rođako!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mikas

pre 8 godina

Ocigledno da on nije gazda,on je samo za to da zaradjuje novac,da bi doticna zivela na visokoj nozi,i da mu pravi bespotrebne probleme svojim izjavama preko drustvenih mreza.Verovatno nema sta da radi,da nebi pala u zaborav,svremena,na vreme izbacuje glupe komentare da bi se o njoj pisalo.Posto,ocigledno nema nastupe.Dokona zena,da je barem visoko obrazovana,nego,nema ni obrazovanje,a o svemu komentarise.Da je moja supruga nebi se tako ponasala,odmah bi je otkacio,a ne da bez potrebe navlaci bes svog naroda na sebe i svoga muza.Koji je ona faktor u ovoj zemlji da se tako drsko ponasa i gura prst u oko svom narodu.Ako joj ovaj narod ne odgovara,ne mora da zivi ovde,neka zivi tamo gde ce joj biti bolje.Verovatno je njen muz dobar i miran covek,trpi zbog dece,da je drugi u pitanju,odavno bi je otkacio.

ilija

pre 8 godina

ni taj tosic nije normalan da ima imalo mozga zar bi zivio sa tom budalom

Peca

pre 8 godina

A ko je ta go...re karleuša ?vidim često se ručka okolo

marko

pre 8 godina

Isfrustrirani pokvareni klovn.Večito zeli da bude u centru paznje.

Matija

pre 8 godina

Karleusa, nije bezlicna licnost. Naravno nije ni srpkinja. Dobar uzorak nove nacionalnosti u Srbiji, KOMUNISTA. Privilegije koje su imali njeni preci, narocito roditelji, deca komunizma spasavaju na nacin kako to radi porodica Karleusa.DES i Otpor je njhov okupljac a idejni vodja iz senke je Micun lazni logoras G. Otoka, ustvari, insajder. On je sve unovcio skoro kao I Jozo..

mileta

pre 8 godina

Dusko i nezna da je pojeo krilca od slepog misa

Tri prsta

pre 8 godina

.....nikada nisu bili, ni srpski, niti pozdrav, i nemaju nikakve veze sa srpstvom. To je bio "gest", na polaganju ustaske zakletve! To je uveo Vuk, medju Srbe 90 - ih, godina, u dogovoru sa Amerikancima, da bi Srbiju sto vise ponizio! Dakle, Srbi nemaju nista sa podizanjem tri prsta, uvis. Gluposti nam je - previse! Sta mu je trebalo da dize tri prsta? Sta je slavio? Mozda je slavio to sto ne ide Srbija na Evropsko prvenstvo, na kojem po Novom pravilu, ucestvuju skoro sve Evropske - drzave!

Junaci

pre 8 godina

...bez potrebe dizu tri prsta, koji nemaju veze sa srpstvom! Sa druge strane, ne smeju da unesu Srpsku zastavu u Beogradu na koncert Dina Merlina! Dino je odneo iz siromasne Srbije nekoliko stotina hiljada Eura, u Sarajevo, porez nikome nije platio! A, u Srbiji ljudi umiru od gladi, a stari i mladi nemaju da kupe lekove....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17