• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

28.10.2015

08:14

MLADIĆA JE TREBALO UBITI! Skandalozna izjava advokata Borivoja Borovića na račun srpskog generala!

Društvo

MLADIĆA JE TREBALO UBITI! Skandalozna izjava advokata Borivoja Borovića na račun srpskog generala!

Podeli vest

Čuveni advokat Borivoje Borović izazvao je pravi skandal izjavom da je generala Ratka Mladića trebalo ubiti, da se ne dozvoli da mu se sudi u Hagu

 

 

Borović je u izjavi za Blic rekao da je Tajna služba u poslednjih 50-60 godina već imala takve akcije i da je trebalo da se to i sada uradi.

- Tajne službe su uradile mnogo stvari u poslednjih 50- 60 godina. To su pričali ti ljudi, a ne ja. Uradile su za državu, za njen interes, kada je to trebalo. Da narod ne bi bio opterećen, jer se vlast izručenjem dodvoravala Haškom tribunalu. Presudama za genocid ispaštaće vojska, narod - rekao je Borović.

On takođe smatra da ni sam general Mladić nije smeo da dozvoli da bude odveden u Hag.

- Smatram da je general Mladić trebalo da se ubije. To bi bilo časno - zaključio je Borović.

Predsednik Odbora za kontrolu službi skupštine Srbije Momir Stojanović složio se sa advokatom Borovićem da general Mladić nije trebalo da dozvoli da bude isporučen Hagu.

- Da sam bio na mestu Mladića, ja bih se ubio. Izvršio bih samoubistvo i ne bih dozvolio da moj narod i država budu taoci moga imena. Ipak, mislim da izjava Borovića nije adekvatna i da Mladića nije trebalo ubiti - naglasio je Momir Stojanović.

Sin Ratka Mladića odbio je da komentariše izjavu advokata Borivoja Borovića.

SUĐENJE MLADIĆU: Veštak tvrdi da VRS nije ubijala civile snajperima


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bole

pre 8 godina

Eto za koga su se borili nasa vojska i nasi generali, to je strasno sta je izjavio ovaj nitkov

steva

pre 8 godina

To je Srbija! Heroje treba pobiti, a kvislinzi treba da su vlast?

Lune

pre 8 godina

Vojnicka cast se gubi samoubistvom, gubi se pravo na opelo.. mozda je to drukcije kod Vukovog advokata i SrBske garde.,,SPO.

KOGA SMO MI SKOLOVALI NA PRAVN

pre 8 godina

Crnogorac Borivoje zasto strane obavestajne sluzbe ubijaju svedoke koji svedoce u korist Srba i generala Mladica? Da li je i to o.k. za Vas i nacionalne interese tih zemalja?

Velika je SRBIJA

pre 8 godina

Овај је лудак.. Не излечив.. Каже, требао се убити.. То каже један скот, да се Генерал МЛАДИЋ, неће обранити у хагу, тј. доказати своју невиност.. Тј. исправност обране СРБСКОГ народа..То каже тај исти који као и смрдомир јовановић, једино могу бити виђени и примећени на концерту турчина дине..

kondor

pre 8 godina

Procitajte pa komentarisite. Naslov nikako ne odgovara tekstu i onome sto je receno u izjavama. A izjave su na mestu, skroz.

AU

pre 8 godina

Neverovatno da je Borovic to rekao u ovom trenutku kada je jasno da je vestak stradao jer je donosio dokaze da Mladic nije kriv ,da nije okvavio ruke . ukaljao obrazi i vojnicku cast. Borovic je odlican advokat i ne znam sta mu je ova izjava trebala da se njom ovako upropasti i obruka? Jel on i svojim klijentima preporucije da se ubiju da se ne bi mucili na sudu i brukali porodicu? Mladic je tek trebalo da dokaze svoju nevinost i skine ljagu sa svog naroda i on je i odlucio da traje bas zbog toga.Licno i privatno on je na neki nacin prestao da zivi kada je stradala Ana Mladic. Neverovatno kao da je govorio onaj njegov farbani rodjak rukjoljubac. a ne on

aca

pre 8 godina

Trebao je sam sebi smestiti metak u glavu,bacio je toliku ljagu na srpski narod sto nije niko od drugog svetskog rata i sad jos sramoti cast celog naroda naivnim lazima i odbacivanjem svoje odgovornosti, ispada pravi klovan

Poštovalac R M

pre 8 godina

Mislim da niste dobro razumjeli advokata. Nije on to rekao što mrzi generala ili Srbe nego baš suprotno. Ni ja se ne bih nikada predao u ruke zapadnim zločincima. Srbija je trebala generala skloniti u Rusiju ili mu promijeniti identitet i omogućiti dostojan život, jer on je ipak dao veliki doprinos srpskom narodu.

DW

pre 8 godina

Šta je tu skandalozno? Borović je potpuno u pravu. Ako Mladića osude imaćemo presudu za genocid za koju će se Zapad uhvatiti k'o pijan plota. S druge strane morali smo ga isporučiti. Sloba je učinio veliku uslugu Srbiji što je umro pre presude. Prosto to je tako kad izgubite rat i gledate da što više umanjite štetu po državu i narod.

Lela

pre 8 godina

Stojanović bi se ubio da je na Mladićevom mestu,a ja bi se ubila da sam na Stojanovićevom mestu....Koje su to idiotske izjave,jer nitko ne zna šta bi učinio da je na nečijem mestu.

DRAGISA

pre 8 godina

U pravu si lela NI t-KO, tako mislimo mi nevazni, ali vazni moraju znati sta im je ciniti. I Borovica i ni jednog advokata ne smatram casnim ljudima, dok oni mogu da brane silovatelja Tijane Juric i male Kaje od 3 god. oni nisu ljudska bica, oni najprljavijim novcem hrane, oblace i skoluju svoju decu. Ali zbog principa-istine Borovic je rekao da se trebao ubiti, a ne da ga je trebalo ubiti. Pisi ISTINU , pa kakva da je!

NAvojo

pre 8 godina

U nasoj Srbiji odavno vec, nsu popularni oni, koji se ubijaju za Srbiju, vec oni, koji Srbiju ubijaju zbog sebe, Znamo li ko su; Tanasko Rajic, Major Gavrilovic, Major Tepic, to su oni sto su svoj ZIVIT licni dali za SRBIJU I SRBE (a sad izudarajte minusa, ako ne volite istinu).

lela

pre 8 godina

Dragiša..o čemu pričaš ? Ja Borovića nisam ni spomenula.

JOVANic

pre 8 godina

Ko su ovde neznalice i nerazumni, kojima treba nacrtati, gledajte Dragisi 3 minusa, a NAvoji 8 pluseva, a kad podladas bolje obojica govore istu stvar, samo DRAGISA malo filozofskije, a NAvojo patriorskije.

Dragomir

pre 8 godina

Да Србијом не влада босански срби одавно би свет знао да Младић није србин из Србије.Цео век ми срби из Србије испаштамо од тих босанских срба.ЦЕО ВЕК!Од гаврила пронципа тог кукавице па све до дан данас?СТОП БОСАНИЗАЦИЈИ СРБИЈЕ!То је проглас нас из Удружења староседелаца Србије!

tt

pre 8 godina

Jel to advokat? Brani ljudski zivot? Ovo je snazno patoloska licnost sa ekstremnim elementima poltronizma i fetisa.

C 4

pre 8 godina

Требало је побити све оне који су одлучили и испоручили генерала Ратка Младића и све друге Србе Хагу. То је интерес државе Србије.

Grujica

pre 8 godina

Borovic je "poznati" i uspesan advokat samo zbog toga, sto je u dilu sa: vlascu, politicarima, sudom, tuziocima.... On brani "bogate", i "odbrani" ih, jer deli novac sa sudijama! Po tome je on veoma - uspesan! Mladic je mnogo dao za Srpstvo, a Borovic zivi od tudje - nesrece, i to veoma luksuzno! Kako bi rekao legendarni Sojic: Borovic nije glup, nego je jako - pokvaren covek, ako mozemo tako da ga nazovemo! Ratkovu cerku su ubili "srbi"!

Grujica

pre 8 godina

Zasto ti nisi "junacki" odlucio da branis heroja Mladica, kada si toliko realan i posten, kao i tvoj sura Vuk Draskovic! Trebalo je da "sklopis" dil, sa sudijama u Hagu, kao sto radis u Srbiji, i Ratka oslobodis svake krivice! Gotovina je na Knin, koji se nije ni branio, ispalio za nekoliko sati 10 hiljada raketa, i oslobodjen je svake odgovornosti! Ne kazu Hrvati, da se trebao ubiti, vec su skupljali pare za njegovu odbranu! Tako sau i Srbi trebali za Ratka, doduse ti i nisi Srbin, tebe to ne zanima!

Denis

pre 8 godina

Sta vam je, narode!? Pustite Mladica. Mogao je sam da se preda i do sada dokaze svoju nevinost, a ne da nama nametne teret genocida koji cemo skupo platiti. No, nesto drugo je, po meni, mnogo vaznije. Borovic je u ''Cirilici'' rekao jednu stvar za koju se nije znalo ili se, bar, nije pisalo, a koja je skandalozna. Rekao je da je Milosevic za vreme rata u Vukovar poslao celu Gardu koja nije imala borbenog iskustva vec je bila samo protokolarna, sa namerom da tamo svi izginu. To su bili mladi ljudi, neciji sinovi. Zasto ih je poslao? Zato sto je saznao da su spremali puc protiv njega. Trebalo ih je kazniti smrcu, a da niko ne bude kriv. Zar vama to nije vaznije od Mladica? Zar se ne pitate sta se jos krije od nas?

Bata baksuz

pre 8 godina

Ovaj je ispao iz vozić Draškovića ,i sad ga para tresnula u glavu pa mu se manta .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija