• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.10.2015

10:21

ISIDORA BJELICA: Metastaze su se agresivno proširile, boli me patnja moje dece!

Društvo

ISIDORA BJELICA: Metastaze su se agresivno proširile, boli me patnja moje dece!

Podeli vest

Rečima teškim kao tuč, poznata književnica se obratila svojim prijateljima. Mnogi su ovu vest teško primili, ali ona ne odustaje u svojoj borbi sa opakom bolešću, zvanom kancer

Ovim rečima se prijateljima i fanovima obratila Isidora Bjelica na društvenoj mreži Fejsbuk. 

- Znate da ne krijem nista od vas. Danas u Skoplju na Aci Badem Sistina klinici najprecižniji aparat za kancer je pokazao da su se metastaze naglo i agresivno jako proširile što se nije videlo na drugim aparatima. Mirna sam, nasmesena i borim se, sve je u Božijim rukama a on zna kad je kome i zašto vreme, a mi to ne mozemo da shvatimo. Hvala vam za svaku molitvu kojom mi produžavate zivot. Grlim vas kao svoju decčcu zbog čije patnje me duša boli. Dum spiro spero... Pitaju me iz magazina Hello čega se najviše plašim, a ja kazem plašim se da ce mi ove brojne metastaze napasti i centar za humor pa da ću postati dosadna... 

Voli vas Isi

 

 

Znate da ne krijem nista od vas. Danas u Skoplju na Aci Badem Sistina klinici najprecizniji aparat za kancer je pokazao... Posted by Isidora Bjelica on Wednesday, October 28, 2015

 

PROČITAJTE JOŠ:

ISODORA BJELICA: Tuga donosi kancer, a ne slanina i kobasice!ISODORA BJELICA: Tuga donosi kancer, a ne slanina i kobasice!

UZBUDLJIVA ISPOVEST Nova knjiga Isidore Bijelice od srede u prodaji

TO JE DRUGARICA! Ceca platila lečenje Isidori Bjelici!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cica

pre 8 godina

Hrabro i uzivajte sa decom - niko od nas nezna kada mu je kraj ,osim dragog Boga .Sve se vrti u krug -na kraju cemo popet svi biti zajedno . Poljubac Vama i Vasoj divnoj predivnoj porodici

muhedin

pre 8 godina

Nadam se da će se uz božju pomoć izboriti za tom zloćudnom bolešću. Nenadoknadiva bi bila šteta za cijeli region u slučaju njenog gubitka, jer je i pored svih svojih nedostataka ona ipak bila začetnik slobodnomislećih umjetnica, a nadasve je plijenila iskrenošću, što joj je na kraju i koštalo mnogo u životu. Želim joj svu sreću ovog svijeta i svi smo uz nju, ma kojoj naciji i vjeri pripadali.

XXL

pre 8 godina

Pišite i o anonimnim ženama i deci koja pate. Govorim iz iskustva, a već sam na ovome mestu komentarisao nabrajajući pomrle od kancera koji su mi svi dragi majka kancer dojke, supruga kancer dojke, tašta kancer debelog creva i njena majka kancer ramenog dela tela kao i doktor hirurg kancer jetre koji mi je operisao majku i suprugu, a čija je supruga dr.spec.onkolog i načelnica onkološkog odelenja. Ovo sa Isidorom je patetika i ne znam šta je cilj medijskog eksponiranja - JA ĆU DA UMREM OD KANCERA?

G35 MS

pre 8 godina

Jeste ovo patetika. Da li je neko javio da je pola moje porodice umrlo od raka?? Da li neko zna koliko osoba u Srbiji trenutno ima kancer? Mojoj dobroj prijateljici su juče stigli tumor markeri. Ima kancer pankreasa, dete od 6 godina i 38 godina! Zove se Dragana, ima prelepe oči i volju za životom. Da li je ona manje bitna od Isidore? Da me neko ne shvati pogrešno, nikome ne želim zlo. Moje gore ostavljeno ime je moja dijagnoza. I sama sam bolesna, imam multipla sklerozu. Dobila sam je sa 25 godina, imam decu od 7 i 6 godina. Ne znam zašto je ovaj podatak iz članka toliko bitan. Meni nije. Ja ne mogu decu da odvedem u park na ljuljaške, meni je to tragedija!!! Strašno mi je što ne mogu po hleb. Što ne mogu da se okupam normalno...... Imam 32 godine, dijagnozu već 7 godina, i ne znam zašto bi mi bilo bitno to što se razbolela neka poznata osoba. Bolesni smo i mi, ali mi nismo poznati. Maler!

milann

pre 8 godina

Bolesno je objavljivati ovakve srvari, i Bjelica i stampa, rijaliti.

Dragan

pre 8 godina

Neka te cuva Bog. Zelim ti da se izboris i izadjes kao pobednik...a i nisi ti jos za "gore")).....puno toplih poljubaca .

Izbori 2024

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija