• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

07.11.2015

10:46

MAGLA NIJE ZAUSTAVILA AVIONE Aerodrom Nikola Tesla otvoren za saobraćaj

Društvo

MAGLA NIJE ZAUSTAVILA AVIONE Aerodrom Nikola Tesla otvoren za saobraćaj

Podeli vest

Aerodrom Nikola Tesla Beograd neprekidno je otvoren za avio-saobraćaj i pored otežanih vremenskih uslova, saopšteno je danas Tanjugu iz Službe za odnose sa javnošću Aerodroma.

Oprema koja omogućuje sletanje i poletanje u uslovima izuzetno smanjene vidljivosti, poznatija kao Kategorija IIIb, u punoj je funkciji, ističu na beogradskom Aerodromu.

U saradnji sa Agencijom za kontrolu letenja primenjuju se procedure za neometano odvijanje avio-saobraćaja u uslovima smanjene vidljivosti. 

Napominju da svaka avio-kompanija pojedinačno odlučuje o korišhenju opreme za sletanje i poletanje u datim uslovima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija