• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

11.11.2015

23:13

OSTALA SAMA Katarina Rebrača bankrotirala!

Društvo

OSTALA SAMA Katarina Rebrača bankrotirala!

Podeli vest

Rebrača, kojoj se sudi zbog pronevere novca, platila je advokatu Slavku Periću samo 100 evra za godinu dana, koliko ju je zastupao

Advokat je pristao da je zastupa na nagovor zajedničkih prijatelja koji su obećali da će novac biti isplaćen.

To se, međutim, nikada nije desilo. Prema nezvaničnim informacijama, on je iz svog džepa platio čak i sudskog veštaka kojeg je angažovao. 

Rebrači se sudi od 2010. godine zbog sumnje da je proneverila 37 miliona dinara namenjenih za humanitarnu pomoć obolelim od raka.

- Katarina nije imala novca da plati advokata, pa je zamolila zajedničkog prijatelja da on to uradi u njeno ime. Ubrzo se, međutim, taj čovek razboleo i sam upao u finansijske probleme - kaže dobro upućen izvor.

Rebrača, međutim, nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje ovu informaciju.

Jao, molim vas...nemojte ništa da me pitate. Molim vas, oprostite ali ne mogu to da komentarišem- rekla je manekenka.

Katarina je uhapšena u novembru 2010. zbog sumnje da je kao osnivačica fonda koji nosi njeno ime prisvojila 37 miliona dinara namenjenih za humanitarnu pomoć.

Trebalo je da kupi tri digitalna mamografa ali to nije uradila. kao saučesnice u optužnici se navode njena majka Sandrina Bogunović, Mirjana Hristović i Slađana Mironija.

Pošto je sedam meseci provela u zatvoru iz kojeg je izašla u novembru 2010, morala je da promeni životne navike, pa je umesto luksuznog života kojim je živela, bila prinuđena da prodaje plastično posuđe po beogradskim stanovima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 8 godina

U opšte je nežalim tako svi prevaranti i lopovi treba da završe,iz luksuza u bedu.Tako će i Rodić ako Bog da.Ima ona Jevrejska : Dabogda imao pa nemao!!!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija