• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.11.2015

12:43

HIT AKCIJA AMSS: ISPRAVNO VOZILO - BEZBEDNO VOZILO! Besplatno proverite svoj automobil!

Društvo

HIT AKCIJA AMSS: ISPRAVNO VOZILO - BEZBEDNO VOZILO! Besplatno proverite svoj automobil!

Podeli vest

U saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije i JKP Parking servis, a uz podršku Asocijacije tehničkih pregleda vozila, Auto moto savez Srbije organizuje tradicionalnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“ od 23. do 28. novembra 2015.

I ovoga puta pred zimsku sezonu AMSS i Parking servis, odvojili su značajna sredstva i obezbedili vozačima besplatnu proveru tehničke ispravnosti vozila, kako bi se ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja.

- Od velike važnosti je da ovu akciju iskoristi što više vozača, jer sa brojem tehničkih ispravnih vozila sprečavaju se ljudske žrtve i dugoročno se kreira odgovorna saobraćajna kultura u Srbiji - istakao je Mirko Butulija apelujući na sve vozače da odvoje malo vremena i odazovu se ovoj tradicionalnoj bezbednosnoj akciji, te na taj način utvrde da li su bezbedni učesnici u saobraćaju. 

Informer

Generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev naglasio je da saradnja AMSS i MUP-a Srbije nikad nije bila jača, te da će se i u narednom periodu ogledati kroz mnogobrojne akcije.

- Zbog velike prosečne starosti vozila u Srbiji i loših vremenskih uslova, posebno je važno da što veći broj vozača učestvuje u ovoj akciji - istakao je Đurđev.

Zamenik načelnika Slobodan Malešić podržao je akciju Auto moto saveza Srbije i istakao da je cilj ove akcije da se na našim putevima znatno poveća stepen ispravnoti vozila.

Uprava saobraćajne policije nakon istaka ovih sedam dana akcije nastaviće da vrši pojačanu kontrolu, kako usmerenu na tehničku ispravnost zbog predstojeće zimske sezone, tako i na vožnju pod uticajem alkohola. Zahvaljujući akciji, koja se sprovodi već 26 godina, svi vozači moći će besplatno da provere tehničku ispravnost svojih vozila na preko 120 linija tehničkog pregleda širom Srbije.

Adrese centara za pregled tehničke ispravnosti vozila objavljene su na sajtu AMSS www.amss.org.rs. Informacija o najbližem centru može se dobiti i pozivom na broj Operativnog centra AMSS– 1987.

AKCIJA MUP! Pojačana kontrola saobraćaja!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ma vazi

pre 8 godina

I sta sad cete ovom akcijom kola stara po vise decenija da podmladite,pa ne biva pita od g.....,pa prevozno sredstvo koje nosi naziv jugo(kolima se nazvati ne moze posto to nije) koji se vozi po nasim putevima u 90% normalnih drzava ne da ne bi prosao tehnicki i bio na ulici nego se ne bi drzao ni na otpadu(sve bi otislo u staro gvozdje)ovo sluzi samo da se sirotinji izbije jos koji dinar iz dzepa,hit akcija bi bila da se sva vozila policije posalju na vanredni tehnicki(posto ona inace u regularnoj proceduri nikada ni ne idu na isti)pa da vidite koji bi to cirkus bio.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17