• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.12.2015

11:28

SVI NA SNEG! Otvorena skijaška sezona na Kopaoniku

Društvo

SVI NA SNEG! Otvorena skijaška sezona na Kopaoniku

Podeli vest

Ovog vikenda na Kopaoniku je zvanično otvorena ski sezona. Šesti po redu Ski Opening Kopaonik privukao je na hiljade posetilaca koji pored dnevnih i noćnih žurki imaju prilke da isprobaju osnežene staze Karaman i Pančić.

Dobar program i promotivne cene smeštaja i ski karata privukle su i ove godine veliki broj gostiju u naš najveći ski centar.

I ove godine goste MK Mountain Resorta očekuju gratis dvodnevni ski pass, a na ovogodišnjem ski festu goste zabavljaju Dženan Lončarević, Lexington band, Petar Mitić i Katarina Živković.

KO JE ZA SKIJANJE? Sve spremno za početak zimske sezone na Kopaoniku​

- Sezonu započinjemo punim kapacitetima za vreme Ski Openinga. Očekujemo za vikend 12.000 gostiju u celom turističkom centru i time smo potvrdili da je ovo najmasovniji događaj u Srbiji, ako izuzmemo doček Nove Godine. Trend odlične popunjenosti se nastavlja i tokom decembra i novogodišnjih praznika, kao i početkom januara i za taj period kapaciteti su skoro već popunjeni. Nova zimska sezona biće obeležena i otvaranjem novog krila hotela Grand, koji se nalazi u sklopu MK Mountain Resort. Novo krilo će se prostirati na četiri i po hiljada kvadrata, a vrednost cele investicije je 4 miliona evra- izjavio je direktor "MK Mountain Resorta" Nikola Avram.

Public

Dejan Ljevnaić,direktor JP Skijališta Srbije, zadovoljan je što je sezona otvorena uprkos visokoj temperaturi.

 - Skijanje u ski centru Kopaonik je počelo i pre zvaničnog otvaranja sezone i ljubitelji zimskih sportova već pet dana uživaju na stazama. Skijašima i borderima je na raspolaganu žičara Karaman greben i Pančićev vrh, kao i staze 7, 7a i 4b. Ove sezone skijaše očekuje novina na ovim zičarama, a to je single line, koja omogućava brzi prolaz skijašima koji skijaju sami. Takođe, ova sezona je sezona popusta, tokom koje organizujemo 5 Top ski vikenda u okviru kojih nudimo 20 posto popusta na trodnevne i četvorodnevne karte- izjavio je Dejan 

(FOTO) ZABELELO SE NA KOPU I ZLATIBORU! Napadalo 20 santimetara snega!

Ski Opening Kopaonik održan je prvi put 2010. godine, u organizaciji MK Mountain Resorta i Skijališta Srbije, a sve po ugledu na popularne evropske ski centre, sa ciljem da se na simboličan način obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku. Nakon pet godina, događaj je postao poznati turistički brend koji svake godine na Kopaonik privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona. Ove godine očekuje se još više gostiju tokom trajanja ove manifestacije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Malo morgen

pre 8 godina

Vecina stanovnistva sa svojom platom moz eventualno da dobaci do Krusevca,daleko je Kopaonik.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija