• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra.co

11.12.2015

15:22

KUSTURICA: Predložio sam predsedniku Vladimiru Putinu da postavi ruske rakete u mom dvorištu!

Društvo

KUSTURICA: Predložio sam predsedniku Vladimiru Putinu da postavi ruske rakete u mom dvorištu!

Podeli vest

Proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica otkrio je detalje razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom na proslavi 10. rođendana novinske agencije Raša Tudej..

– Sa predsednikom Rusije Vladimorim Putinom razgovarao sam juče u Moskvi, tokom proslave 10 godina TV kanala "Raša Tudej“ o širokom krugu tema, ponajviše o ruskoj bazi na Balkanu, odnosno u Srbiji. Ja sam mu predložio da postavi ruske rakete u mom dvorištu!

Ovako je, ekskluzivno za portal "Iskra", danas iz Moskve, Emir Kusturica kratko prokomentarisao sinoćnji susret u Moskvi i razgovor sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

(FOTO) KUSTURICA PRVI DO PUTINA! Srpski reditelj sedeo sa ruskim predsednikom, pa mu i zasvirao!

Podsetimo, Kusturica je sa suprugom Majom u Moskvi prisustvovao proslavi rođendana globalne medijske mreže "Raša Tudej“, a na svečanoj večeri, proslavljeni srpski režiser dobio je počasno mesto, među stotinama visokih, uglednih zvanica, Kusturica i njegova supruga Maja sedeli su odmah pored predsednika Putina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
radoslav kundacina

pre 8 godina

Na paradi kica nazalost nas jedini i voljeni reziser pozvan da zabavlja slavljenika i ucesnike parade ,,pjanstva,, i kica.p.s.nasem jedinom i voljenom reziseru ovo nije bilo potrebno.Buduci gradonacelnik Trebinja moza da plati cijenu i da ostane buduci do slljedecih izbora jer sa trebinjcima nikad nisi nacisto.

Topalović

pre 8 godina

A dokle ćete vi, mazgovi, da mažete vašom balegom sve što se izdvoji pameću i inteligencijom kod nas? Dali ste u svojim mizernim životima do sada uradili nešto pozitivno ili se vaša "životna dostignuća" završavaju na blaćenju drugih? Izgleda da je tako jer vaši komentari dovoljno govore o dostignućima vašim.

Dr za rock and roll

pre 8 godina

Ajde bezi bre iz nasih novina..... Bravo Kustirice!! Ali ti to vec znas. Vise od 70 posto gradjana srbije bi to zelelo da im se desi. Kod mene bi mogli i atomsku da postave .

Lala iz Banata

pre 8 godina

Јел ти знаш на којој паради се "кица"...? Шта "звониш"...?

IGOR

pre 8 godina

Zamislite bosanac a toliko pametan,ovaj KOSTUR-ica postao veci srbin nego mi,dokle da trpimo njegove izjave koje nemaju veze sa zivotom

Lala iz Banata

pre 8 godina

"Ваш одговор је заправо тачан...ДЕЛИМИЧНО..."!

vlada

pre 8 godina

I ja ustupam svoje dvoriste za s 400 na besplatno koriscenje

Beloica

pre 8 godina

I ja bih tebe gospodine Kusturica predlozio za vojnog ministra republike Srbije bez razmisljanja , mnogo je jajara oko Vucica a vi to nikada niste bili i nadam se da ce tako i ostati SVE NAJBOLJE

mladen

pre 8 godina

Са руском базом, поново постајемо главне фаце на балкану..

Aleks

pre 8 godina

Sta bi sa Kustom?? Jel' cugnuo puno vodke pa doziva Ruse da mu stavljaju rakete u bastu??

Boban

pre 8 godina

Bravo profesore. Ako treba na raspolaganju je i moje dvoriste.

rina babic

pre 8 godina

Bog si buduci predsednice grada Trebinja.Ako bog da kada in instaliramo oko trebinjskih brda ima da im se tresu gace od Djevdjelije do Triglava,Zabari ima da budu manji od makova zrna o milovcima da i nepricamSami sveti Sava vas spremi u svoj grad radjanja a sa vama opet imamo njega samo drugacijeg imena.Trebinje i trebinjci se ponose sasvojim sugradjanino i buducim predsednikom.

Srcko

pre 8 godina

Uvek se zapanjim. Kako od.interesantnog mladica poraste ovakva budaletina. Nije imao nista pametno da kaze nego Druze Putine dize mi se na tebe. Tuzno.\nA, i ostatak kometara. Brate, tuga. Jel iko ovde izasao is devedesetih.\n

Milorad Culibrk

pre 8 godina

KUSTURICA, Emire da Vas nema trebalo bi Vas nacrtati. Ne postoji osobina koja Vas ne krasi. Inteligentan, hrabar, posten,pravedan a isnad svega veliki humanista koji kao niko do sada jasno odvaja zito od kukolja,istinu od lazi i postenje od nepostenja. TESLA~MILANKOVIC~PUPIN~MILEVA MARIC~ NJEGOS~ANDRIC~MESA SELIMOVIC~NOVAK DJOKOVIC i NJegovo Velicanstvo EMIR NEMANJA KUSTURICA. Hvala ti covece sto pozlati zlatno a pljunu na rdju.

Kikica

pre 8 godina

Od kada ja to pricam , ako neko dobije , otme, nesto od nekoga naravno da su besni oni od koga je oteto , onda drugi mora da dobije isto to , reciprocitet je u pitanju da svi budu zadovoljni ,ne moze samo jedna strana da bude zadovoljna a dve ne , ne ide, bravo Kusturice pozovi Putina da dodje kod nas sa svojim trupama, nego dogadjaji ce da preduhitre sve , mislim da ce Amerikanci gadjati sta stignu po Siriji i da ce je sravniti sa zemljom

dobri

pre 8 godina

poznato je loş pas koji neprestalno laje dozove vuka u dvorişte

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija