• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: intermagazin

12.12.2015

17:16

(FOTO) DMITRIJ ROGOZIN ČUVA MLADIĆEVU ŠAPKU: Ponosan sam na generala i Srbiju!

Društvo

(FOTO) DMITRIJ ROGOZIN ČUVA MLADIĆEVU ŠAPKU: Ponosan sam na generala i Srbiju!

Podeli vest

Dmitrij Rogozin, potpredsednik ruske vlade, veoma je aktivan na društvenim mrežama, a relativno često pominje i nas Srbe prema kojima gaji simpatije

Ovaj put, Rogozin je podelio nešto od uspomena koje čuva, a reč je o vojničkoj kapi koju je 1995. godine dobio od generala Ratka Mladića, kao i jedno njegovo kratko pismo iz 2014. godine. Pored toga, objavio je i fotografiju Radovana Karadžića, prvog predsednika Republike Srpske koju mu je ovaj dao uz posvetu.

„Mladićeva kapa je uvek uz mene. Iz 1995. godine.“ - piše Rogozin na Fejsbuku uz objavljenu fotografiju.

U pismu Ratka Mladića, koje datira iz oktobra 2014. godine, pored pozdrava Dmitriju Rogozinu, general izražava veliku ljubav, kako kaže, „prema pravoslavlju i Majčici Rusiji“. Pogledajte!

Tviter



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 8 godina

Takve oficirske kape trebalo bi uvesti za oficire Vojske Srbije jer je naš oficir po njima prepoznatljiv. Dobro malo je modernizovati oznakama i tim epoletama u zavisnosti od čina oficira.

Buca

pre 8 godina

Prodali smo najveceg Srpskog sina. Rogozin cuva kapu a mi ne sacuvasmo svog generala. Sramota me s kakvim narodom zivim.

Gile

pre 8 godina

Pa bezi onda okle si dosao,kad te je sramota.General neka nam samo kaze,zasto su ubijena ona dva Vojnika na Topcideru,mozda ce i njemu biti lakse.

Pavle

pre 8 godina

Gile da se General pitao ne bi se nikada desilo, mozda treba da pitas "one" koji su mislili da je General bas tamo u tom trenutku! Normalno i Srbe koji su ih pogresno obavestili! A da smo izdali Srpstvo, jesmo!

Putko Vladimirovič

pre 8 godina

Ne lupaj ti o Srpstvu i izdaji. Velike su to reči i misli za tebe malenoga.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija