• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

15.12.2015

08:03

E TO NAM JE REZULTAT RIJALITIJA! Srpska deca sanjaju da budu starlete, Kristijan ili Sulejman!

Društvo

E TO NAM JE REZULTAT RIJALITIJA! Srpska deca sanjaju da budu starlete, Kristijan ili Sulejman!

Podeli vest

Umesto “arjačkinja-barjačkinja”, “između dve vatre”, “školice” i drugih čuvenih dečjih igara, osnovci u Srbiji zabavljaju se glumeći likove iz rijaliti programa i popularnih turskih serija
Beta

Devojčice se svađaju glumeći starlete ili se igraju turske serije “Sulejman veličanstveni“ tako što se dogovore koja će biti njegova prva, a koja druga žena, kaže učiteljica OŠ “Stevan Sremac” Jasmina Mavrenović.

Kako prenosi “Alo” već od prvog razreda deca se igraju Farme, Parova i Sulejmana Veličanstvenog, pritom upotrebljavajući najgore psovke i imitirajući nasilje koje gledaju na televiziji.

Jasmina Mavrenović, učiteljica u OŠ “Stevan Sremac” u Dobanovcima, kaže da se prosvetni radnici gotovo svakodnevno šokiraju načinom na koji deca oponašaju likove iz rijalitija.

- Jednom sam zatekla dve devojčice kako se svađaju u učionici dok ostale stoje oko njih. bile su vrlo agresivne. Za oko mi je zapala ona tipična gestikulacija trzanja ramenima uz pitanja ‘šta ti je, šta hoćeš, pi**o’. kad su đaci videli da stojim i zapanjeno gledam objasnili su mi da je sve u redu i daje to samo igra jer devojčiceglume starlete iz rijalitija - priča ova učiteljica.

Slična situacija bila je i kada je, kako kaže, zatekla devojčice dok su se u dvorištu škole igrale “Sulejmana”.

- One su podelile uloge, koja će biti prva, a koja druga Sulejmanova žena. Pitala sam ih zašto se ne igraju cara Lazara i carice Milice, a one su spontano odgovorille ‘Učiteljice, pa te serije nema'” - kaže učiteljica.

(VIDEO) KRISTIJAN OPTUŽUJE MAJU: Znam kome si pokazivala sise i ucenjivala ga!

ČUVALO IH OBEZBEĐENJE Stanija i Kristijan na saslušanju! (FOTO)

(VIDEO) KRISTIJAN ODRŽAO PREDAVANJE FARMERIMA: U medicini se kaže EJKULACIJA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Moscow

pre 8 godina

Jako korisne emisije. Ministar kulture je bas mnogo ucinio da nam se deca edukuju na pravi nacin. Crtani film izbaciti , knjige spaliti i na svim kanalima pustati sljam. Mi smo uspeli skoro sve.

ljilja

pre 8 godina

Komentara više nema ni institucije koja bi stala na put ovakvim emisijama. Prosto je neverovatno da su ove medijske kuće apsolutno izvan zakona. Zapitam se kakvog su morala vlasnici kad im je ovo prioritetna emisija ili je novac postao merilo ukusa i neukusa.

bole

pre 8 godina

U svakom slucaju bolje i to nego prisustvovati na paradi ponosa i da te oponasaju.

Yugos

pre 8 godina

Tako sam srecan sto sam odrastao u Jugoslaviji bez farmi,Stanije,Cece i dece.

Zoran

pre 8 godina

Ovu patuljastu prostitutku je trebalo odavno zabraniti zato što se mnogo devojčica pretvorilo u njen nemoralni lik. Mediji je već godinama forsiraju i reklamiraju i tome niko da stane na put

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija