• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

02.01.2016

18:00

SANIRAN KVAR! Obrenovac ponovo ima struju!

Društvo

SANIRAN KVAR! Obrenovac ponovo ima struju!

Podeli vest

Stanovnici Obrenovca ponovo su dobili struju oko 17 sati, nakon što su ekipe Elektromreže (EMS) popravile kvar do kojeg je došlo zbog toga što je jedan kamion naleteo na dalekovod

U saopštenju EMS navodi se da je danas oko 14 sati vozač kamiona angažovanog na izgradnji autoputa kod Obrenovca naleteo na dalekovod, u rejonu Belog Polja na prelazu preko reke Kolubare, zbog čega je došlo do ispadanja tog dalekovoda.

U isto vreme ispao je i drugi napojni dalekovod za područje Obrenovca i okoline.

- Ekipe EMS-a su i dalje na terenu radi uklanjanja kamiona i osposobljavanja dalekovoda 110 kV EVP Brgule – RP TENT A i uspostavljanja drugog pravca napajanja Obrenovca i okoline - navodi se u saopštenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija