• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.01.2016

14:49

ZORANA: Nadležni krivi za neprijatnosti putnika!

Društvo

ZORANA: Nadležni krivi za neprijatnosti putnika!

Podeli vest

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da su ljudi koji vode Železnice Srbije odgovorni za to što su putnici na liniji Beograd-Bar imali neprijatnosti, jer je voz stajao više od osam sati na stanici u Valjevu, a nije im obezbeđen alternativni prevoz

Voz koji je juče krenuo iz Beograda za Bar oko 09.00, stajao je u Valjevu više od osam sati zbog saobraćajne nesreće, zbog koje je pokidana kontaktna mreža, a prema rečima putnika u vozu nije bilo ni grejanja ni struje.

Mihajlović je novinarima u Agenciji za privredne registre rekla da je danas već imala sastanak o tom dogadjaju i da će sutra imati još jedan i naglasila da će nadležni morati da preuzmu odgovornost.

- Imali smo već jedan sastanak i sutra ćemo nastaviti. Ja sam rekla da mi je potpuno svejedno da li je u pitanju direktor preduzeća Srbija voz ili Srbija infrastrukture i šta je uzrok toga da voz stoji i kakav je problem na pruzi - rekla je Mihajlović.

Ona je naglasila da je direktor preduzeća dužan da nađe alternativni način da preveze ljude, a ne da putnici čekaju u vozu na niskim temperaturama.

Prema njenim rečima, ovo je pitanje shvatanja šta znači kada vodite jedan sistem i pitanje odnosa prema poslu.

Mihajlović je rekla da je poruka za sve direktore i za ljude koji obavljaju važne funkcije u državi, kao direktori javnih ili javno komunalnih preduzeća, da su 24 sata dužni da budu vezani za svoj posao.

- Kakav god problem da se desi dužni ste i vaš zadatak je da problem rešavate i da niko nema problem zbog toga što vi kao direktor na obavljate poslove na najbolji način - istakla je Mihajlović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vitez

pre 8 godina

Smenju to Zoko, nemoj i ti da pričaš a na delu vas nema nigde, Bg. takođe ne očišćen.

bubasvaba

pre 8 godina

DA nebi i da su vam u bg i suve ulice da se ne klizate u januar mesec ??? i zasto iznosis neistinu ili srpski receno NE LAZI za ulice . A zeleznica treba da se utegne to te podrzavam u celosti .

Dragomir

pre 8 godina

Госпо министарка Зорана,да ти имаш око себе екипу задужену за железницу воз би стајао најдуже сат времена?Ти знаш да српском железницом командују замлате којима би парирали бољи аматери!Машиновођа воза који је ударио аутомобил истог тренутка је морао бити позван мобилним и шта он каже тако и поступити!Ако није дошло до оштећења шина што аутомобил не може одмах би дошао самоходни дизел вагон (мушица) и покидану контакт мрежу уклонио.За то време већ би сама дизел локомотива тутњала на место удеса и воз не би стајао више од сат времена!ГДЕ ЈЕ ДИЗЕЛ ЛОКОМОТИВА У ЛАЈКОВЦУ?Због хладноће дошла би дизел локомотива из електране Обреновац а што није далеко!Ето госпођо министарка Михајловић тако би било да сам ја твој помоћник или саветник!Воз не би стајао на хладноћи у врх сат и двадесет минута.Толико би било времена да се колико толико вагони не охладе.Дизелка би одвукла воз у реон где има струје и КРАЈ ПРИЧЕ!Да се ја питам уместо Вучића ти би сада била БИВША МИНИСТАРКА!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija