• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

04.01.2016

15:53

ČUVAJTE RUKE I NOGE NA POLEDICI! RHMZ najavio ledenu kišu!

Društvo

ČUVAJTE RUKE I NOGE NA POLEDICI! RHMZ najavio ledenu kišu!

Podeli vest

Hidrometeorološki zavod Srbije najavio je za ponedeljak ledenu kišu koja će se u većini krajeva Srbije ponoviti i u sutrašnjim popodnevnim časovima. Takođe, utorak će obeležiti strašno hladno jutro, stoga se pripremite

Posle podne u južnim i jugozapadnim, do kraja dana i tokom noći i u ostalim krajevima, doći će do naoblačenja mestimično sa kišom, koja će se ponegde lediti pri tlu, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

Vetar slab južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od -11 do -5, najviša dnevna od -1 do 5 stepeni.

U Beogradu će sutra ujutro biti hladno s mrazem, a u toku dana malo i umereno oblačno. Uveče se očekuje naoblačenje s kišom, koja će se tokom noći lediti pri tlu. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se oko -6, najviša dnevna oko 0 stepeni.

Tanjug

SREDA - U Srbiji će u sredu biti toplije mestimično sa kišom koja će se ponegde lediti pri tlu, u planinama sa susnežicom i snegom.

ČETVRTAK - Tokom noći i u četvrtak uz pojačan severozapadni vetar susnežica i sneg očekuju se i u nižim predelima.

PETAK - Suvo uz delimično razvedravanje. Do kraja sedmice biće toplije sa temperaturom oko ili malo iznad prosečnih vrednosti i prolaznim naoblačenjima sa kišom povremeno.

Slično vreme očekuje se i u Beogradu.

Biometeorološka prognoza za utorak, 5. januar 2015. godine:

Očekivane biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovolјan uticaj na većinu hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje reumatičarima, astmatičarima i srčanim bolesnicima. Kod osetlјivih osoba mogu se javiti bolovi u mišićima i pospanost kao meteoropatske reakcije.

ZABELEĆE SE SRBIJA Tokom vikenda zahlađenje, ledena kiša i sneg!

STOJANOVIĆ: Svi putni pravci su prohodni, bravo za putare!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija