• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.01.2016

13:50

SRBIJA VOZ: Putnici, izvinite zbog smrzavanja i čekanja!

Društvo

SRBIJA VOZ: Putnici, izvinite zbog smrzavanja i čekanja!

Podeli vest

Preduzeća "Srbija voz" i "Infrastrukture železnica Srbije" izvinila su se danas građanima i putnicima što su više sati čekali bez struje i grejanja u vozu na relaciji Beograd-Bar

Kako se u saopštenju navodi, izvinjenje je upućeno zbog velikog propusta i neblagovremenog organizovanja prevoza 224 putnika, koji su devet sati čekali u vozu na relaciji Beograd-Bar.

"Molimo vas, izvinite! Posebno izvinjenje upućujemo porodicama koje su bile zabrinute za decu, stare i bolesne koji su se nalazili među naših 224 putnika. Kao najodgovorniji u Srbija Vozu i Infrastrukturi železnica Srbije prihvatamo svu odgovornost za ovaj incident, a adekvatne sankcije biće primenjene i prema svima koji su bili u lancu odgovornosti", stoji u saopštenju.

Iz tih poreduzeća još jednom mole sve građane, njihove putnike i Vladu Srbije da prihvate nihovo izvinjenje.

"Mi ćemo učiniti sve da se u rukovođenju naših kompanija ovakvi propusti na železnici više nikad ne ponove", navodi se u saopštenju.

U sudaru voza i automobila 3. januara, na pruzi Beograd-Bar kod Valjeva, oštećena je lokomotiva i kontaktna mreža, zbog čega je nestala struja, a zbog neadekvatne procene potrebnog vremena za otklanjanje kvara, putnici su devet sati proveli u vagonima bez struje, grejanja, hrane i vode.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragisa

pre 8 godina

Da je ovo stvarna demokratska zemlja dali bi nadoknadu svim ovim putnicima u vidu recimo besplatne karte za narednih pet putovanja ili slicno,nista oni nemaju od vaseg izvinjenja i obecanja da ce te nekoga smeniti jer to necete uraditi sigurno.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija