• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.01.2016

08:44

BOŽIĆNA BEBA! Mali Bogdan dobio "poklon paketić" sa 100.000 dinara!

Društvo

BOŽIĆNA BEBA! Mali Bogdan dobio "poklon paketić" sa 100.000 dinara!

Podeli vest

Prva beba na Božić koja se rodila na opštini Zvezdara i njena porodica darivani su sa 100.000 dinara i paketićem koji im je potreban u prvim danima nege

Predsednik Skupštine opštine Zvezdara Dušan Ignjatović, u saradnji s Kliničko-bolničkim centrom "Zvezdara", obradovao je bebu koja se prva rodila na Božić.

U ranim jutarnjim satima na svet je došao Bogdan, prva beba rođena na Božić na Zvezdari.

KBC „Zvezdara“ uručio je 100.000 dinara roditeljima malog Bogdana, a predsednik SO Zvezdara Dušan Ignjatović darovao je zlatnik bebi Mihajlu.

Ovim činom potvrđena je još jednom uspešna godina rada KBC „Zvezdara“, kao i nastojanje opštine Zvezdara da omogući sve uslove za nove naraštaje - nove bebe na Zvezdari.

NOVOGODIŠNJA BEBA: U prvoj sekundi 2016. rodila se devojčica!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peca

pre 8 godina

E Bogdane nek si ti nama živ i zdrav i da porastes veliki i imaš puno dece. A isto tako ti želim i uspesnu karijeru da pomogneš i roditeljima i svom narodu .

Saša

pre 8 godina

Cestitam!!! Roditeljima od srca... Bogdane, andjele mali!!! Dobro dosao, na svet!!! CMOK! CMOK! CMOK!... \n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija