• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bktvnews/Informer

17.01.2016

22:05

(VIDEO) RASPEVANI VLADIKA!  Šumadijska pesma ovog sveštenika postala je hit na internetu!

Društvo

(VIDEO) RASPEVANI VLADIKA! Šumadijska pesma ovog sveštenika postala je hit na internetu!

Podeli vest

Vladika Andrej je otpevao pesmu o Šumadiji i postao pravi hit na društvenim mrežama. Najinteresantniji stih je o Draži Mihajloviću

Retko ćete videti prizor da svešteno lice uzme gitaru u ruke i otpeva neku pesmu. Vladika Andrej je otpevao pesmu o Šumadiji i postao pravi hit na društvenim mrežama.

Interesantan je poslednji stih o Generali Draži Mihajloviću: "I Draža je s' Ravne Gore, Šumadijskog cveta, podviknuo celom svetu sloboda je sveta!"

Poslušajte kako peva o Šumadiji:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
UFOLOG

pre 8 godina

Zato nam se ovako dešava. Vladika pa još u mantiji pa još i peva svetovne pesme.

Vojislav

pre 8 godina

Snimi cd i sve pare za srpski narod na kosovu i metohiji BRAVO OCE

bogster

pre 8 godina

Imamo Živko mnogo lepših reči nego taj tvoj turski "aferim" za ovakvu pesmu, za ovakvog mladog popa i lepu pesmu, jednu u nizu za Šumadiju. Red bi bio da SPC počne ozbiljno da radi sa omladinom, da ih uči, pravopisu, jeziku i običajima.

vernik

pre 8 godina

e jos samo kacavenda date vidi i cuje i etoti karijere

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija