• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.01.2016

21:21

SAMI SEBE UKOPAVAJU! Rodić i "kurirci" priznali da su u panici od novih tajnih snimaka!

Društvo

SAMI SEBE UKOPAVAJU! Rodić i "kurirci" priznali da su u panici od novih tajnih snimaka!

Podeli vest

Aca Kanalizacija Rodić i njegovi "kurirci" u ozbiljnoj su panici. Toliko da su počeli da sami sebe ukopavaju! Oni su, naime, u otvorenom pismu medijima sami priznali da postoji još kompromitujućih snimaka čelnika ove kompanije, poput onog na kojem njihov direktor Kornic šmrče kokain!

Sasvim je interesantno da u saopštenju Rodić i "kurirci" Kornica opisuju kao "osobu koja već osam godina ne radi kod njih". Istog tog Kornica su, međutim, u novembru iskoristili kako bi na osnovu njegovog lažnog svedočenja optužili premijera Aleksandra Vučića za organizovani kriminal!

Saopštenje vam prenosimo u celosti, a vi sami prosudite ko je ovde lud, a kome noge smrde!

"Novinare Kurira s vlasnikom Aleksandrom Rodićem na čelu dve osobe su u sredu po podne pokušale da ucene i iznude im novac za navodne tajne snimke, za koje već, prema njihovim rečima, pojedine medijske kuće nude desetine hiljada evra.To je samo poslednji u nizu pritisaka koje kompanija "Adrija medija" i Kurir trpe poslednjih nekoliko meseci

Dvojica mladića L. M. i D. T. (imena poznata redakciji i policiji) nudila su za novac materijal čiji je deo već otkupila i prikazala jedna televizija. Kompanija 

"Adrija medija grupa" pozvala je policiju, policajci su došli, legitimisali iznuđivače, ali pripadnici MUP odbili su da uzmu izjavu o iznudi i uceni i da sačine službenu belešku iako im je to bila zakonska obaveza, pravdajući se time da "ne žele da imaju probleme".

Isti mladići došli su i dan ranije, 20. 1. 2016. godine, i zahtevali od obezbeđenja da ih primi vlasnik "Adrija medija grupe" ili neko od odgovornih urednika. Tada su osobi iz obezbeđenja (koja je dala izjavu policiji) rekli da im je jedna TV stanica već platila 5.000 evra za prvi deo video-materijala, koji je i emitovan.

Za taj isti snimak 11. 1. 2016. godine L. M. i D. T. već su pokušali da iznude novac od Rodića, ucenjujući ga da će se "materijal u suprotnom pojaviti na nekom drugom mestu" - što se i dogodilo! Na prikazanom snimku vidi se osoba koju maliciozno predstavljaju kao direktora Kurira, iako je reč o osobi koja već osam godina ne radi u našoj kompaniji.

Ucenama i iznudama prisustvovalo je više svedoka, o čemu je obaveštena  "Adrija medija" podnela je krivičnu prijavu protiv L. M. i D. T. zbog pokušaja ucene, iznude, a o prijavi je obavešten i direktor policije", navosi se u saopštenju Kurira.

I na kraju, samo da još jednom utvrdimo gradivo, pogledajte ekskluzivni snimak direktora Kurira Aleksandra Kornica kako šmrče kokain:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beloica

pre 8 godina

Lep nadimak ste mu dali nema dalje Aca Kanalizacija

markoni

pre 8 godina

ali Dragane...najaci si *aca kanalizacija i kurirci * ahahahahahahahahahaha\n

Dejan

pre 8 godina

Sigurno imaju snimak onog basiste što mu je švalerka skoro overila.

Ziva istina

pre 8 godina

Nadam se da postoji pravna drzava i da ce stani na put Kurirovim prevarama u svakom pogledu, npr. sa laznim lajkovima (4.000 sa pola sata) na komentare koji su oni pisali. Kliknem na negativan lajk, pozitivan lajk se uveca za 10 lajkova, probajte i sami, uglavnom kad objave neku vest protiv vlasti

sekira

pre 8 godina

ni da smrce ne zna...zao mu da bolje smota,jedinu svetinju,novcanicu,,,zbog nje prodaje srpstvo,rusi legitimnu vladu,...ti ces da kompromitujes vucica,,,pa gde ti je nacionalni ponos,kako bi pusku drzao ,ne dao bog zla,,,,znamo mi takve,,pod suknjama zena ste se krili dok smo mi krvarili,,,srpski dobrovoljci,,,,patriote,,obilicevi zavetnici..

Boki

pre 8 godina

Ima još takvih kao što je kurir. Pogledajte ko drži i finansira krik, istinomer i još neke grupe koje se bave "istraživačkim novinarstvom" Većeg djubreta i šljama svet davno nije video.

DR Gane

pre 8 godina

Samo da pitam da li ,,kur(ir)ci znaju razliku između ucene, iznude i normalne prodaje robe koju su im dotični ponudili???? Pa ako kanalizacija neće da kupi ima ko hoće i tačka !!!!! Kaoo oni ,,prodaju,, svoj medijski prostor tako im se i vraća !

opozicija

pre 8 godina

Ne budite naivni, Aca je samo marioneta.Sve konce povlaci tata Raja...

Lala iz Banata

pre 8 godina

Док сам учио "талијански" чито* сам како "Куријере Дела - СЕРЕ..", тако ...и неке друге...Ал* ниједне нису биле ни приближно... тако добре, за замотавање - БУРЕКА...!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija