• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

24.01.2016

12:33

OD SREDE ĆE OTOPLITI! Meteorolozi najavljuju temperature iznad proseka!

Društvo

OD SREDE ĆE OTOPLITI! Meteorolozi najavljuju temperature iznad proseka!

Podeli vest

U Srbiji će sutra ujutru biti slab, na istoku i umeren mraz, a tokom dana umereno i potpuno oblačno i toplije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije

Sredinom dana na severu, posle podne, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima mestimično sa slabom susnežicom i kišom, a na planinama sa slabim snegom. Vetar slab, južni i jugozapadni.

Jutarnja temperatura od minust devet stepeni u Timočkoj Krajini do minus jedan na zapadu, najviša od dva do sedam stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti umereno i potpuno oblačno, posle podne i uveče povremeno sa slabim padavinama, kišom i susnežicom.

Vetar slab, južni i jugozapadni, uveče u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura oko minus dva, najviša dnevna oko pet stepeni Celzijusa.

U Srbiji će, prema prognozama za sedam dana, do 1. februara tokom celog perioda biti umereno oblačno, toplo za ovo doba godine i uglavnom suvo.

U jutarnjim satima mestimično kratkotrajna magla, a samo ponegde slab mraz. Dnevna temperatura od srede u osetnom porastu, u većini mesta iznad ili znatno iznad prosečnih vrednosti, od osam do 12 stepeni.

MRAZ I SNEG! Ako ne morate van kuće, NEMOJTE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija