• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

05.02.2016

09:28

RAZREŠENA MISTERIJA NESTANKA RUSKOG PARA?! Nestala Ruskinja snimljena u frizerskom salonu u Nišu!

Društvo

RAZREŠENA MISTERIJA NESTANKA RUSKOG PARA?! Nestala Ruskinja snimljena u frizerskom salonu u Nišu!

Podeli vest

Marija Model, za koju ruski mediji tvrde da je sa mužem Viktorom nestala u Beogradu, viđena je prekjuče u Nišu, u jednom frizerskom salonu

 

 

Marija je izgledala potpuno normalno. Bila je čista i uredna, lepo obučena
Vlasnik frizerskog salona

Ruskinja Marija Model, za koju se sumnja da je sa suprugom Viktorom nestala u Beogradu, viđena je prekjuče u Nišu!

Čitalac Informera iz tog grada, vlasnik jednog frizerskog salona na Topličinom vencu, tvrdi da je Marija u sredu oko 17 sati u dva navrata dolazila u njegov lokal.

On nas je zamolio da mu ne otkrivamo ime jer strahuje zbog tvrdnji Marijinog oca da je njen nestanak povezan sa opasnim narko-dilerima.

NESTAO BRAČNI PAR IZ RUSIJE U Srbiji im se izgubio svaki trag!

- U sredu po podne salon je bio pun mušterija. Oko 17 sati ušla je ta devojka i na lošem srpskom jeziku, sa jakim ruskim akcentom, pitala moju suprugu da li može da se podšiša, ali da ne čeka red. Rekla je da nema vremena i da žuri. Supruga joj je odgovorila da mora da sačeka red ili, ako želi, da joj zakaže termin. Simpatična Ruskinja joj je odgovorila da nema vremena da čeka, ali da će se vratiti kasnije - priča naš čitalac.

Marijin otac ruski tajkun

Jevgenij Jurjev, otac Marije Model, jedan od najbogatijih ljudi u Altajskoj oblasti u Rusiji. Ruski mediji koji su objavili njegovu izjavu o Marijinom nestanku samo su naveli da on poseduje nekoliko firmi, da je izuzetno bogat, ali nisu precizirali čime se bavi.

Nakon dvadesetak minuta, Ruskinja se vratila u salon.

- Ponovo je upitala suprugu da li može da je ošiša. Međutim, u lokalu je već čekalo nekoliko mušterija koje su bile na redu pre nje. Moja žena joj je opet ponudila da zakaže termin za kasnije, ali ona je to razočarano odbila. Izašla je iz salona i više se nije vraćala. Kad smo narednog jutra u Informeru videli njenu sliku, odmah smo shvatili da je to ona - dodaje ovaj Nišlija.

Kako kaže, i supruga i on su se šokirali kad su pročitali tekst.

- Nismo zvali policiju jer, kako smo pročitali u tekstu, njen nestanak nije ni prijavljen MUP-u. Ali ako neko želi da proveri našu priču, postoje kamere video-nadzora s kladionice preko puta nas i na obližnjoj prodavnici. Te kamere su je snimile i sigurno može da se potvrdi da je to bila Marija Model - objašnjava naš sagovornik.

Jedino mu je, kaže on, važno da Marijin otac sazna da mu je ćerka živa i zdrava.

- Marija je izgledala potpuno normalno. Bila je čista i uredna, lepo obučena - dodaje on.

Podsetimo, ruski mediji su objavili da su se Marija i Viktor Model prošle godine preselili iz ruskog grada Barnaula u Crnu Goru. Poslednji put su viđeni u oktobru kad su avionom krenuli u Srbiju. Marijin otac Jevgenij Jurjev strahuje da je nestanak povezan sa poslovima s drogom, jer se Viktor, navodno, povezao sa nekim narko-dilerima u Srbiji. 

Public

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 8 godina

Greska novinara.Obilicev venac,Topličina ulica.....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija