• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2016

14:56

VIDEO KOJI JE ZAPALIO SRBIJU! Poruka bolesnog dečaka na koju je odgovorio i premijer!

Društvo

VIDEO KOJI JE ZAPALIO SRBIJU! Poruka bolesnog dečaka na koju je odgovorio i premijer!

Podeli vest

Poruka bolesnog mladića Nenada Pavlovića iz Novog Beograda podigla je Srbiju na noge, a pomoć je obećao i premijer Srbije Aleksandar Vučić

Pozdrav svima moje ime je Nenad Pavlović i imam 16 godina i živim na Novom Beogradu. Bolujem od jedne izuzetno retke bolesti krvi koja mi je dijagnostikovana početkom prošle godine i od tada se borimo za jedini dostupan lek u svetu koji je redak i koji je jako skup, koji retko ko može da priušti sebi da kupi – počeo je svoje obraćanje u ovoj video poruci ovaj hrabar dečak i dodao da mu nije cilj da se “otvori žiro račun na koji bi ljudi uplaćivali novac”.

Kako je objasnio njenu je potrebna dostupnost tom leku do kraja života.

- Tokom prošle godine kontaktirao sam sve nadležne, ali do danas niko se nije oglasio - srž je ista: NEMA NOVČANIH SREDSTAVA. Zato želim da pitam državni vrh, da li je to istina? Da li nema novca za moje lečenje? Hoće li neko da preduzme nešto? Kao državljanin Srbije sa zdravstveniim osiguranjem smatram da je korektno da se lečim ovde. Ovo eksponiranje mi je jedino ostalo…

Nakon ovog videa koji je zapalio Srbiju oglasio se i premijer Aleksandar Vučić na Tviteru:

Saradnici su mi pokazali Nenadov video. Učinićemo sve što možemo – rekao je Vučić.

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija