• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.03.2016

17:57

DIKOVIĆ ZADOVOLJAN: Načelnik Generalštaba obišao vojnu policiju na granici sa Bugarskom!

Društvo

DIKOVIĆ ZADOVOLJAN: Načelnik Generalštaba obišao vojnu policiju na granici sa Bugarskom!

Podeli vest

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je pripadnike vojne policije koji su angažovani na zaštiti granice sa Bugarskom

Nakon obilaska pirotske kasarne "Treći pešadijski puk", gde su smešteni pripadnici 3. bataljona Vojne policije, graničnog prelaza Gradina i centra Uprave granične policije u Dimitrovgradu, general Diković je ukazao da su u prethodnih nekoliko dana pripadnici Vojske Srbije angažovani na podršci snagama MUP-a na obezbeđenju državne granice.

- Danas smo ovde sa komandantom granične policije generalom (Milenkom) Božovićem i komandantom Kopnene vojske generalom (Milosavom) Simovićem da se uverimo kako se zadaci realizuju na terenu i onim što smo videli možemo biti u potpunosti zadovoljni. Koordinacija je izvršena i zadaci se obavljaju po planu - naglasio je načelnik Generalštaba.

General Diković je dodao da su u Pirotu, takođe, angažovani pripadnici Vojske Srbije kao pomoć Sektoru za vanredne situacije MUP-a na saniranju posledica elementarnih nepogoda.

Diković je pripadnike VBojne policije posetio u pratnji komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića i komandanta Treće brigade brigadnog generala Mileta Jelića, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Informer

Ocenjujući angažovanje pripadnika Vojske Srbije na pomoći pripadnicima MUP-a, general Milenko Božović je istakao da u prethodnih nekoliko dana patrole granične policije i vojne policije rade na zaštiti državne granice i prvi izveštaji sa terena svedoče da je saradnja izuzetno dobra i na visokom profesionalnom nivou.

Prema rečima komandira voda Vojne policije kapetana Vladimira Cvetkovića, iz sastava 3. bataljona Vojne policije na graničnom prelazu "Gradina" pripadnici njegovog voda angažovani su na zadacima pružanja pomoći snagama MUP-a na zaštiti dela državne granice.

- Do sada nije bilo nikakvih problema, patrole se realizuju po planu, motorizovane su i obavljaju se sa pripadnicima granične policije - ocenjuje kapetan Cvetković.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija