• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2016

10:23

GEORGIEV PORUČIO BRAMERCU: Želim da ti se ispišam na facu!

Društvo

GEORGIEV PORUČIO BRAMERCU: Želim da ti se ispišam na facu!

Podeli vest

Prevač Vlado Georgiev žestoko je na Tviteru reagovao na presudu haškog Tribunala kojom je Radovan Karadžić osuđen na 40 godina zatvora

Crnogoroski šansonjer, očigledno, najodgovornijim smatra glavnog tužioca haškog Tribunala Serža Bramerca kojem je otvoreno poručio da želi da mu se - ispiša po faci!

 

 

A imao je i komentar na hapšenje bivše portparolke Tribunala Florans Artman.

 

 

(VIDEO) HAG NEMA MILOSTI ZA SRBE! Radovan Karadžić osuđen na 40 godina zatvora!

REAKCIJE NA PRESUDU KARADŽIĆU: Čeda i Kandićka likuju, Matija Bećković tvrdi: To je smrtna kazna!

KAKO JE HOLBRUK PREVARIO KARADŽIĆA: Sporazum sa garancijama Radovanu, nestao bez traga!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boki

pre 8 godina

Bravi vladi jisto bih i ja mada bi mu jos nesto uradio na facu da smrdi gnjida.

Swe

pre 8 godina

Bravo Vlado , neka si pokazao nasim politicarima uvlakacima sta mislis , moja podrska

srbsrb

pre 8 godina

Nisi jedini, mnogi bi uradili i nest drugo na njegovoj faci, malo bi ga namazali.

Sud Srama

pre 8 godina

Svetska olos tako je Seselj nazvao Haski tribunal. Bas je pogodio. Pobeze Tudjman, pobeze Izetbegovic sad se strvine okomile na Radovana. Ovo je sud SRAMA. Sud koji samo Srbe osudjuje na drakonske kazne. A sve srpske zrtve se ignorisu. Krvnici na slobodi nakon samo dve ili tri godine. Sta covek da pomisli Srbi su sami sebe masakrirali ubijali palili svoja sela. E, boze ako te ima kazni ovu svetsku olos i njihove mocne gazde.

Bramerc nepozeljna osoba u Srb

pre 8 godina

Vlada treba da objavi da je Serz Bramerc nepozeljna osoba u Srbiji.

nenad

pre 8 godina

A sta dugo ocekivati od dubrovackog papka.Da i u Dubrovniku su se radjali papci u ex Jugoslaviji.

bice gore

pre 8 godina

Samo polako narode,gleda to sve neko odozgo doci ce djavo po svoje.Polako je pocelo a bice i sve vise bombi, po nasim prijateljima koji su nas bobardovali i koji nam sude.Sudice i njima neko ali mnogo drasticnije i krvavije.Da vide kako je kad padaju bombe i kad im ginu najmiliji.Ceo scenario za razbijenje Jugoslavije potice jos iz 1972.ali je ralizovan po smrti copavog.Da oni nisu umesali svoje pogane prste nista od toga ne bi bilo.Ovako su sve oni zamesili i izveli i sad je cela bivsa juga u ogromnom dugu i problemima .Ali nelezi vraze kolo srece se okrece i iznad popa ima pop tako da ce se njima desiti isto sto su oni uradili nama i jugi.Raspasce se i unija a mnoge zemlje ce proci gore nego sto mozete i da zamislite. Novi svecki poredak donece haos, glad , rat i anarhiju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija