• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.03.2016

15:00

POZNATI SE OPRAŠTAJU OD MARINKA MADŽGALJA Georgiev: Prerano si nas napustio!

Društvo

POZNATI SE OPRAŠTAJU OD MARINKA MADŽGALJA Georgiev: Prerano si nas napustio!

Podeli vest

Glumac Marinko Madžgalj preminio je danas posle teške bolesti u 37. godini života, a njegove kolege i prijatelji preplavili su društvene mreže izrazima saučešća

- R.I.P dragi Marinko Madžgalj. Pretužno. Prerano si nas napustio...počivaj u miru i neka ti je laka zemlja...- napisao je pevač Vlado Georgiev na Tviteru.

- Kakav tuzan dan- dodao je pevač Željko Vasić.

- Toliko sam se nadala...zanemela sam...Moje saučesće porodici...Preminuo glumac Marinko Madžgalj- napisala je pevačica Ivana Peters na Tviteru.

- Ana i ja smo se upoznali radeći sa Flamingosima. Strašno tužna vest...
Počivaj u miru, dragi Marinko- napisao je Nikola Demonja Jr.

- Tuga.. Počivaj u miru! -  dodala je pevačica Indira Radić na Tviteru.

- Marinko. Počivaj u miru- oglasila se Marija šerifović.

- Poslednji pozdrav mom bratu i prijatelju, večitom dečaku i jednom od najvećih talenata ovih prostora. Laku noć divni Marinko. Voli te brat- dodao je i Stefan Kapičić.

- Tužno...Zbogom- napisao je Dženan Lončarević.

- Kakav jeziv dan. Zbogom- napisaoa je Mirjana Bobić Mojsilović.

- Anđeli sa tobom....- od Seke Aleksić.

- Zbogom najdivnijoj duši i velikom glumcu, Bog uvek prvo uzima najbolje- dodala je Isidora Bjelica.

Glumica Dara Džokić rekla je Tanjugu da je Atelje 212 ponovo zavijen u crno.

 - Pre pet minuta sam videla na društvenim mrežama. Nisam ni znala. Potpuno sam u šoku. Naša kuća je ponovo zavijena u crno. Atelje je sada izgubio Marinka u 37. godini... - rekla je Džokić.

Navodeći da je Madžgalj bio veliki glumac, u uzletu, ona je istakla da se takav talenat retko pojavljuje.

 - Osim toga takav drug, takav prijatelj. Mi smo ga svi prihvatili i zavoleli kao da je sa nama 20, 30 godina, a relativno je skoro došao u Atelje pre pet, šest godina. Tako smo ga čuvali, kao dragulj. Ta bolest je toliko strašna -  rekla je Džokić.

Glumac Nebojša Ilić rekao je da oseća veliku tugu i da nista drugo ne moze da kaze.

ZBOGOM LEGENDO! Glumac Marinko Madžgalj preminuo je posle teške bolesti u 37. godini!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandra

pre 8 godina

n\nNeka mu je laka  zemlja i neka pociva u miru. Bio je izuzetan u svakom smislu, radovali smo se samom njegovom liku.  Nije morao nista da kaze njegov izraz liva je govorio sve.Velika tuga i zalosrt\n

Teodor

pre 8 godina

Mislim da bi bilo časno da pozoriste Atelje 212 ponese ime Marinka Madzgalja. Uveren sam da će se svi beogradski glumci složiti sa tim predlogom.

Grigorije MMM

pre 8 godina

Teodore, ti se, naravno, šalis u ovom teškom trenutku. Atelje 201 treba da ponese ime po velikom Draganu Nikoliću, to svi znamo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17