• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.03.2016

21:17

(FOTO) NENADOVA POBEDA Tinejdžer koji je podigao Srbiju na noge primio prvu terapiju!

Društvo

(FOTO) NENADOVA POBEDA Tinejdžer koji je podigao Srbiju na noge primio prvu terapiju!

Podeli vest

Tinejdžer Nenad Pavlović (16), koji je postao poznat kada je na Fejsbuku tražio odgovor na pitanje zašto ne može da se leči od premijera Srbije Aleksandra Vučića, konačno je dobio svoj lek!

Nenad boluje od retke bolesti krvi zvane paroksizmalna noćna hemoglobinurija. Danas je konačno primio prvu terapiju.

- Danas je vrlo bitan datum u mom životu. Primio sam svoju prvu terapiju. Hteo bih da se zahvalim od srca svima koji su mi pomogli. Preokrenut mi je život iz korena i sve mi je krenulo. Poruka svima koji imaju neki problem da veruju u sebe, jer ukoliko dovoljno želite snovi će postati java - napisao je hrabri tinejdžer na svom Fejsbuk profilu, na koji je postavio i fotku iz bolnice.

PAVLOVIĆ: Država će mi obezbediti lek!

Podsetimo, Nenad je digao Srbiju na noge u februaru kada je putem klipa na Fejsbuku tražio zdravstvenu pomoć od državnog vrha.

On je naglasio da ne želi da ljudi skupljaju novac za njega.

VIDEO KOJI JE ZAPALIO SRBIJU! Poruka bolesnog dečaka na koju je odgovorio i premijer!

Premijer Vučić mu je odmah odgovorio na molbu i obećao lek koji je danas konačno i stigao.

Takođe, ministar zdravlja Zlatibor Lončar primio je tinejdžera u februaru i naglasio da će pronaći način da mu obezbedi terapiju, a sredinom ovog meseca hrabri momak je otkrio da su mu rekli da lek uskoro stiže.

 

Поздрав свима,данас,врло битан датум у мом животу,примио сам своју прву терапију.Хтео бих да се захвалим од срца свима к... Posted by Nenad Pavlović on Monday, March 28, 2016




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija