• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2016

01:10

OKUPLJANJE PEĆANACA Izabrano novo rukovodstvo Zavičajnog kluba

Društvo

OKUPLJANJE PEĆANACA Izabrano novo rukovodstvo Zavičajnog kluba

Podeli vest

Na redovnoj skupštini Zavičajnog kluba Pećanaca u Beogradu, održanoj 26.03.2016. godine, po isteku drugog mandata prethodnog rukovodstva, izabrano je novo predsedništvo, izvršni odbor i nadzorni odbor, dok je za predsednika udruženja izabran dr Savo Radonjić, direktor Visoke poslovne škole strukovnih studija "Čačak" sa sedištem u Beogradu

Skupštinom je do izbora novog rukovodstva predsedavao dosadašnji predsednik, advokat Slaviša Vukosavljević, koji je prisutnim članovima skupštine podneo izveštaj o radu za period 2008 – 2016. godine, zahvalio na ukazanom poverenju i predao dužnost novoizabranom predsedniku dr Savu Radonjiću.

Radonjić je u pozdravnom govoru, primajući dužnost, zahvalio i obećao predan rad na jačanju udruženja i nastavku tradicije koju Zavičajni klub Pećanaca u Beogradu neguje kroz brojne aktivnosti, sve u cilju očuvanja kulturnog identiteta, običajnog i duhovnog nasleđa Peći.

Od sedamdesetih godina prošlog veka, bilo je raznih vidova udruživanja Pećanaca, najpre kroz Društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova i za pomoć Peći i okolini, kao i za međusobno druženje i ispomaganje, a Zavičajni klub Pećanaca u Beogradu je formalno registrovan kao udruženje građana 1989. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Uros Komad

pre 8 godina

Pecanci,svaka cast.Pravi izbor.Dr Sava Radonjica licno poznajem.Pravi covek,na pravom mestu.Zelim mu sve najbolje u daljem radu

Marko Ivanovic

pre 8 godina

Veliko postovanje za Zavicajni klub Pecanaca u Beogradu,na celu sa dr Savom Radonjicem

Vuksan Perovic

pre 8 godina

Veliki pozdrav za dr Radonjica i zelim mu puno uspeha u daljem radu

Vukasin Bozovic

pre 8 godina

Cestitke novom rukovodstvu i puno uspeha u radu

Mihailo Radevic

pre 8 godina

Iskrene cestitke i iskrena podrska za novoizabrano rukovodstvo,posebno za dr Radonjica

Šoškić

pre 8 godina

Čestitke novom rukovodstvu! Nadam se da će se Pećanci u velikom broju odazivati svim akcijama koje se budu oganizovale sa ciljem, da se naš grad sačuva od zaborava.

Katarina Otasevic Obradovic

pre 8 godina

Pravi izbor! Iskrene cestitke od srca!

Rale

pre 8 godina

Danas u Beogradu, a dogodine ako Bog da u Peci! Sa srecom Savo!

Sanja

pre 8 godina

Bravo! Savo želim ti lepu saradnju sa Pećancima . Srećno !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija