• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.04.2016

08:50

PAKAO SREDNJOŠKOLKE IZ UŽICA: Moram da spavam sa očuhom da mi ne bi TUKAO MAJKU!

Društvo

PAKAO SREDNJOŠKOLKE IZ UŽICA: Moram da spavam sa očuhom da mi ne bi TUKAO MAJKU!

Podeli vest

Jasno i glasno mi je rekao: "dokle god ti budeš dobra prema meni, ja ću biti dobar prema njoj", kaže mlada Užičanka koja je već dve godine prinuđena da ima seks sa očuhom kako bi zaštitila majku

 

Učenica četvrte godine srednje škole u Užicu poverila se prijateljicama iz Beograda kako gotovo svakodnevno proživljava pakao jer je očuh tera da spava sa njim, kako ne bi tukao njenu majku!

S obzirom na to da je nedavno postala punoletna, a da njenog očuha uskoro očekuje odlazak na izdržavanje dugogodišnje zatvorske kazne, ona ne želi da prijavljuje slučaj zvaničnim organima, ali je svoju priču otkrila kako nijedna devojčica ne bi doživela njenu sudbinu.

PRITVOREN ULTIMAT-FAJTER! "Tasmanijski Đavo" pretio ženi da će je iseći sekirom!

- Bila sam mala kada mi je otac umro, a majka se nekoliko godina kasnije preudala, jer smo stvarno teško živele. Ona je bila čistačica, a kada je otišla u invalidsku penziju jedva smo sastavljale kraj s krajem. Tada se pojavio očev stari prijatelj i ponudio da preuzme brigu o nama ako se mama uda za njega. Pristala je zbog mene, ali tada je počeo naš pakao - priča devojka.

BOLESNO SEKSUALNO NASILJE U NIŠU! Silovao devojku, terao je da spava s neznancima i SVE SNIMAO!

Nevolje su počele već posle nekoliko meseci, a očuh od početka nije krio svoje namere.

- Sve je bilo u redu samo prvih nekoliko meseci, donosio je novac u kuću, kupile smo nešto nove garderobe i izgledalo je da će nam konačno svanuti. A onda je jedne večeri došao mrtav pijan i pretukao majku. Pokušala sam da mu se suprotstavim, ali on me je odvukao u moju sobu, legao preko mene i šapnuo mi: "ako budeš dobra prema meni, neću je više tući". Po njegovom glasu znala sam da govori ozbiljno. Zatvorila sam oči i prepustila se - nastavlja ispovest mlada Užičanka.

OVO MORA DA STANE! Ponovo nasilje nad ženama u Nišu, MUŽ POLOMIO PRSTE TRUDNOJ SUPRUZI!

Anketa

Teror se nastavio naredih skoro dve godine. Majka je, naravno, slutila o čemu se radi, ali je i ona ćutala.

- Mama i ja nikad nismo pričale o tome. To je tabu tema. Obe se pravimo da je sve u redu i čekamo spas. Očuh uskoro ide na izdržavanje dugogodišnje kazne za tešku pljačku, pa ćemo moći da počnemo da živimo normalno. Planiram da upišem studije i zaposlim se negde, pa da prodamo sve što imamo u Užicu i preselimo se u Beograd. Nadam se da će ovaj horor ostati zauvek iza nas. Do tada, trpeću. Šta drugo da radim? Znam da je trebalo da prijavim sve na vreme, ali plašila sam se za majčin, ali i za svoj život. Pogrešila sam, ali sada je kasno. Nadam se samo da nijednoj drugoj devojci ovo neće da se desi - završava priču srednjoškolka iz Užica.

IZVUKAO BIVŠU ŽENU IZ AUTA I IZREŠETAO JE PO NOGAMA! Opasni nasilnik Novica Elek i dalje beži od policije!

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pandur

pre 8 godina

Prvo pitanje je,dali je mama znala za to?Ako je mama znala,sa cim je zasluzila da je cerka stiti?A ovog gada obesiti za mu""a.

Branka

pre 8 godina

Isti monstrumi ocuh i tvoja mama!!! ovo kazem jer sam majka dvoje djece. Kako sam shvatila iz ovog teksta tvoja majka ima invalidsku penziju, nema veze kolika je,vazno je da ima bar nekakva primanja za osnovne stvari,ima privatnu imovinu,a taj ocuh je neki alkoholicar i kriminalac i tvoja mama morala da trpi. Ja zaista ne razumjem??? Drago djete zao mi tebe,a ocuhu treba kazna za njogova zlodjela,ali i majci koja je sve to gledala i nije nista uradila. Strasno!!!!

moravka

pre 8 godina

STA,SADA IMATE DA PRODATE,ZASTO TO TVOJA MAMA NIJE URADILA ODMAH.BUDALASTINE

dragan

pre 8 godina

ma ubiti pseto i obesiti da visi tri dana u centru uzica \n

baba

pre 8 godina

imate li vi neki kolac ili motku u blizini .....iscupajte iz ograde i ......

Dragan

pre 8 godina

Jelti se pise odvojeno jel ti. Ako je ovo istina onda je strasno gde je nam društvo doslo.Obavezno prijavi slučaj ako nista zbog drugih žrtava. Svaki seksualni odnos bez odobrenja ili ucenom je silovanje a tek sa maloletnicom.Razmisli taj manijak ce izaći za par godina i traziti druge žrtve,zastiti ih to je tvoja obaveza.

Dragan

pre 8 godina

Jel'ti sa apostrofom i bez je velika razlika.

stanko

pre 8 godina

e  cero,ja bi njega odmah na giljotinu a tvoju majku(morala da zna)u zatvor 5-6 godina za primer drugim muškarcima.A tebi ako nije izmišljena priča,želim dobro zdravlje i sve najlepše.n

Baki

pre 8 godina

Secam se jednog slucaja od pre 15 ak godina u Beogradu, zena je sa detetom dosla iz Krajine kao izbeglica i neki covek ih je pokupio u izbeglickom kampu da podju kod njega i ta je zena pristala i zivela sa njim da bi on posle nekoliko godina nasrnuo na njenu tada 12 godisnju cerku i majka je molila cerku da izdrzi to jer ce ih taj izbaciti na ulicu pa gde ce onda.

Mara

pre 8 godina

Tog gada ubiti na spavanju. A majku u zatvor. Jer je znala. Sramota

HOROR

pre 8 godina

Ma to da visi na drvetu, ali da ne crkne. Majku okaciti pored njega. Pa ja bih kante prevrtala ali svoje dete ne bih zrtvovala ni za kraljevski zivot !!!

miki delija

pre 8 godina

cuj tera je na sex koja glupost boze dragi ima li policije u toj propaloj srbiji ili nema pa prijavi manijaka neka tvoja majka ode od njega nego izgleda da ti licno obozavas sex pa neznas kako da se izvuces zalosti moja dali je ovo moguce jos turcizam u srcu srbije

Biber

pre 8 godina

Ima policije ali sta vredi kada nike nece da prijavi bolesnika.. Na zalost u Srbiji ima toliko bednih zena gde nemaju gde da su stigle toliko daleko da svoje rodjeno dete prodaje samo da bi imali krov nad glavom... A ti muskarci toliko se gadim da nemam reci... Gde im je dusa.. Da bog da crkli..

kako je lepo biti sam

pre 8 godina

kad bi bile neke nevidljive kamere imale bi sta pokazati. ovo kako iz dana u dan iskacu novi slucajevi svaka druga kuca ima svoj horor. svi cute I prave se kao nista. nije cudo sto zajednice propadaju, ne samo brak. I treba.\n

Tanja

pre 8 godina

Ne zelim nikoga da osudjujem, po najmanje ovu devojku. Majka je ocigledno potpuno bespomocna, ubijena u pojam od svega, bez snage i zelje da promeni. On je monstrum i manipulator. Kako je cerka mogla snagu da isprica, ona vise nije zrtva, vec njegova svalerka. Da joj je smetalo, ona se ne bi predala, vec bi pobegla, lupila ga, prijavila. Ona bi zarad mira pristala i na njegovu ideju podvodjenja. Sa 18 godina, punoletna, inteligentna sa zeljom da studir, ona je ta koja diktira sve ovo. Polazim od sebe. Ovaj scenario bi bio dacsam tom igrom zadovoljna. Ovo je bruka.

mike

pre 8 godina

Tanja da si zivela u nemastini onda bi znala i pogotovo shvatila njih obodvoje a pogotovo cerku. Ja ne opravdavam ni mamin a pogotovo cerkin postupak jer je mogla posle prvog napada na nju mogla obratiti nadleznima da ih zastiti, ali nazalost zbog strah i labilnosti ona to nije mogla niti imala hrabrosti da to uradi. Sto se tice pseta njega bi trebalo obesiti naopacke da umire polako a sigurno.

blagoje

pre 8 godina

Bog je tako hteo i sveti Sava je cutao zar ne?vladike i ostali crkveni kor cuti i radi svoj posao tj.nikom nista i vozi Misko za iste pare!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija